Renáta Názlerová odhodila zábrany a ukázala sa v plavkách: Nehanbime sa za svoje telo!

Ako väčšina verejne známych ľudí, aj Renáta Názlerová je pravidelne atakovaná negatívnymi komentármi od svojich neprajníkov, ktorí si neodpustia nemiestne poznámky a "múdre" rady na adresu jej silnejšej postavy. Ona je však so svojím telom spokojná a dala to aj všetkým neprajníkom najavo.

Televízna prokurátorka, spisovateľka a moderátorka Renáta Názlerová bojovala celé roky s kilami navyše, no najnovšie sa už za svoje nedokonalosti nehanbí. Podľa nej navyše neexistuje zaručený recept na chudnutie. Na niekoho viac zaberajú diéty, na iného zas skôr športTak či onak, obľúbená moderátorka vyzerá vo svojich 51 rokoch perfektne. A to nielen navonok. Renáta má napriek kilám navyše triezvy pohľad na svet a všade, kam chodí, sa snaží rozdávať svoju pozitívnu energiu. Väčšina ľudí to vníma rovnako a naplno ju v jej životnej ceste podporuje. Nájdu sa však aj takí, ktorí si neodpustia svoje negatívne komentáre a televíznej prokurátorke dokonca píšu nepríjemné súkromné správy na sociálnych sieťach. Ona im ale ukazuje, že sa znechutiť nenechá a svojim pozitívnym prístupom robí presný opak - obrovskú osvetu v tabuizovanej téme, akou nadváha rozhodne ešte stále je.

​Svojimi príspevkami na sociálnych sieťach sa preto snaží povzbudiť všetky menej sebavedomé ženy, ktoré majú zo svojich kíl navyše zbytočné komplexy. Nedávno napríklad odhodila všetky zábrany a rovnako aj väčšinu oblečenia a neváhala sa odfotiť na svojej dovolenke v Tunisku v plavkách. "Verili by ste, že sú medzi nami ženy, ktoré sa, neraz po rokoch, vyberú na dovolenku k moru, a pritom sa za celý pobyt ani jeden jediný krát nevyzlečú do plaviek? Pretože sa hanbia. Za svoje telo. Aj v prírode sú malé aj veľké stromy. Krehké nezábudky, aj statné gladioly. Roviny, aj veľhory. Malé potôčiky, aj veľtoky. Drobné sýkorky; rovnako tak obrovské lietajúce dravce. Aj my sme súčasťou prírody, naša rozmanitosť je naším bohatstvom," napísala Názlerová k odvážnym fotkám. "Hanbiť sa treba za nemorálne skutky, zlo v srdci, krutosť, zlomyseľnosť, chamtivosť, bezohľadnosť. No nikdy, prosím, nikdy sa nehanbite za svoj zovňajšok," dodala televízna prokurátorka a motivovala tak všetky ženy k tomu, aby sa za svoj zovňajšok či inakosť rozhodne nehanbili. A presne tak by to malo byť, nezáleží na tom, čo si o nás myslia ostatní, ale na tom, čo si o sebe myslíme my sami. A práve to môžeme zmeniť. Fotky Renáty Názlerovej v plavkách nájdete vo fotogalérii!