Pre peniaze takmer zabil vlastného brata: Schytal to napokon Jožo Vajda!

Števo chcel upraviť osud podľa svojich predstáv.

Po minulých častiach to medzi Evelyn a Lukášom iskrí čoraz viac. Hoci by sa zdalo, že všetci sa ich úprimnému vzťahu tešia, nie je to celkom tak. Barbie ich vesmírnej láske nadovšetko praje, naopak Števo je totálny skeptik. Ich debata na túto tému dokonca nečakane prerastie z malej hádky až do obrovskej stávky o 500 eur. Obaja totiž stavili na ich budúcnosť. Barbie je presvedčená, že maximálne do týždňa padne prvá pusa, Števo si je zase istý, že do  toho istého týždňa všetko krachne. Nik z dvojice nenechá osud zaľúbencov na náhodu a rozhodnú sa výsledky tak trocha zmanipulovať vo svoj prospech.

Neprajnému Števovi napadlo, že väčšiemu zblíženiu zaľúbencov zabráni za každú cenu. Na brata Lukáša nastaví pascu ako svet priamo na jeho bicykli. „Ideálne by bolo, keby som Lukášovi privodil mierne zranenie. To docielim tým, že mu povolím pár šrobíkov na bicykli, ktorým chodí do práce,“ prezradil Števo svoj zákerný plán v boji proti láske. Potom mu však zaplo, že Lukáša odpíše jedine vtedy, ak budú zranenia také rozsiahle, až upadne do kómy. Preto napokon povolil všetky skrutky. Čo však čert nechcel, na bicykel si nečakane sadol sused Jožo Vajda, ktorý nedopadol veľmi dobre, keďže dopadol tvárou v tvár na betónový chodník. 

Sledujte napínavé pokračovanie obrovskej stávky v premiérovej epizóde komediálneho sitkomu Svet podľa Evelyn dnes o 22:30 na JOJke!