TV JOJ logo

JOJ Šport ako mediálny partner SZĽH gratuluje slovenským hokejovým reprezentantom ku skvelému 3. miestu na ZOH 2022 v Pekingu

Omladený káder a koncepčná práca hlavného trénera Craiga Ramsayho a generálneho manažéra Slovenského zväzu ľadového hokeja Miroslava Šatana tento víkend priniesla svoje ovocie na olympiáde v Pekingu v podobe historicky prvej hokejovej bronzovej medaily. Slovenskí zverenci kanadského trénera môžu byť novou zlatou generáciou slovenského hokeja. V reprezentácii dostávajú čoraz väčší priestor mladíci, ktorí aj na olympijskom turnaji potvrdili skvelé individuálne výkony. Len 17-ročný Juraj Slafkovský so siedmimi gólmi ovládol tabuľku strelcov a stal sa najužitočnejším hráčom turnaja, brankár Patrik Rybár vygradoval svoje výkony a v súboji o 3. miesto si dokonca pripísal svoj druhý shutout na olympiáde, aj vďaka čomu sa stal najlepším brankárom turnaja. Oboch slovenských reprezentantov zároveň zvolili akreditovaní novinári do najlepšej zostavy hokejového turnaja ZOH.

JOJ Šport sa z pozície mediálneho partnera SZĽH systémovo rozhodla vytvoriť na svojich obrazovkách priestor práve juniorským  reprezentáciám a vychádzajúcim talentom slovenského hokeja. Minulý rok sme sa stali mediálnym partnerom hokejového tímu JOJ ŠPORT SR 18, ktorého zápasy v Slovenskej hokejovej lige (SHL) pravidelne vysielame a v ktorom sa pod vedením SZĽH a prezidenta Mira Šatana dáva priestor mladým potenciálnym hviezdam. Priestor na JOJ Športe dostal v predvianočnom období uplynulého roka aj výber do 17 rokov na turnaji štyroch krajín v Piešťanoch.

Vo vysielaní zápasov mládežníckych výberov pokračujeme už v apríli, kedy bude JOJ Šport priamo pri snahe reprezentantov do 18 rokov vrátiť sa medzi svetovú elitu na turnaji I. divízie majstrovstiev sveta v Spišskej Novej Vsi.