[multi] Nemocnica 936

Seriál Nemocnica jednoznačným lídrom prime timu

Nemocnica sa včera stala TOP programom dňa, diváci si nenechali ujsť ani dennú kuchársku šou Bez servítky, či politickú diskusnú reláciu Na hrane

JOJ Group sa stala vo štvrtok 15. decembra lídrom trhu v hlavnom vysielacom čase s 12,9 % sledovanosťou a podielom 31,4 %, darilo sa jej po celý deň (sledovanosť 4,3 %, podiel 25,2 %). Televízia JOJ včera dosiahla v prime time sledovanosť 9,2 % a 22,4 % podiel.

Diváci si včera nenechali ujsť poslednú časť seriálu Nemocnica v tejto sezóne. So sledovanosťou 11,1 % a podielom 26,9 % sa seriál stal TOP programom dňa a vyhral v takmer všetkých cieľových skupinách. Zasiahol až 655-tisíc divákov (AvRch). Seriál porazil konkurenčný projekt Chatári, ktorý dosiahol podiel 12,8 %. Po seriáli nasledoval ešte špeciál Nemocnica – Vianočný klip, ktorý zaznamenal sledovanosť 10,4 % a podiel 28,5 %. Predvianočnú rozlúčku s obľúbenými hercami si nenechalo ujsť až 481-tisíc divákov.

​Diváci zostali pri obrazovkách aj po skončení Vianočného klipu. Zaujímala ich relácia Na hrane a diskusia moderátorky Jany Krescanko Dibákovej s politikmi. Tá včera dosiahla sledovanosť 6,5 % a podiel 21,1 %. Zasiahla až 452-tisíc divákov (AvRch).

Pochváliť sa môže aj podvečerná denná kuchárska šou Bez servítky. Včera dosiahla sledovanosť 7,1 % a podiel 19,6 %. Šou zasiahlaaž takmer pol milióna divákov (AvRch).