[multi] Hranica 8052

Hranica prekonala Na nože, Nemocnica potopila Dunaj

V stredu nedala stabilná Hranica šancu premiére novej konkurenčnej reality show. Najsledovanejším programom štvrtka bola už tradične Nemocnica na JOJke, ktorú diváci opäť uprednostnili pred dobovým seriálom konkurencie.

JOJ Group bola v stredu 8. januára lídrom trhu v hlavnom vysielacom čase s 11,4 % sledovanosťou a 26,9 % podielom. Včera dosiahla skupina staníc JOJ ešte vyšší rating 11,9 % a share 28,4 % v CS 12+.

Trhovým lídrom večerného programu bola v stredu komediálny seriál Hranica televízie JOJ, ktorý bol prvou voľbou divákov starších ako 12 rokov a mal dosah až na 454-tisíc divákov. So 7,1 % sledovanosťou a 16,8 % podielom Hranica prekonala štart novej show Na nože, ktorá na Markíze zaznamenala len 16,0 % podiel. Najsilnejšou cieľovou skupinou Hranice boli muži vo veku 45 až 54 rokov, pri ktorých dosiahla až 8,4 % sledovanosť a 18,4 % share.

Najsledovanejším programom štvrtka bola z ponuky všetkých slovenských televízií obľúbená Nemocnica, ktorú si na JOJke zaplo až 582-tisíc divákov univerzálneho publika a dosiahla 9,6 % sledovanosť a 22,5 % podiel na trhu. Konkurenčný Dunaj na Markíze zaznamenal len 21,0 % podiel. Najvyšší rating dosiahla včera Nemocnica pri diváčkach v CS 45-54, a to vynikajúcu, až 14,3 % sledovanosť a  nadpriemerný trhový podiel 25,6 %.

Zo spravodajských relácií TV JOJ boli na prvom mieste v TOP rebríčku v stredu Krimi s 10,7 % sledovanosťou a 25,0 % podielom, vo štvrtok Najlepšie počasie s 10,3 % sledovanosťou a 23,9 % podielom na trhu.