TV JOJ logo

Nenechajte si ujsť sviatočný program TV JOJ!

Televízia JOJ pripravila pre svojich divákov hravé rozprávkové Vianoce a najvtipnejšiu zábavu na oslavu konca roka a štartu toho nového!

V jej sviatočnom programe nebudú chýbať najväčšie filmové či animované klasiky, ktoré k Vianociam neodmysliteľne patria, ale aj čerstvé novinky a premiéry pre osvieženie televíznej ponuky.

A keďže aj my v JOJke radi dodržiavame dobré tradície, Štedrý deň bude, ako každý rok, úplne bez reklamy!

Na Silvestra sa s divákmi nasmejeme pri špeciálnom Inkognite a novom originálnom zábavnom programe. Najvtipnejší Silvester bude aj tento rok jednoznačne na JOJke!

Dnes sme odštartovali vianočný týždeň, počas ktorého sa diváci môžu tešiť napríklad na špeciálne premiérové vianočné epizódy seriálu Tomáš a Diana Vianoce - v utorok 19. 12. o 20:40 hod.

Vo štvrtok 21. 12. večer ponúkneme hit minuloročných Vianoc - škandinávsku verziu rozprávky Tri oriešky pre Popolušku (o 20:40 hod.).

V piatok 22. 12. v programe TV JOJ nebude chýbať jeden z najúspešnejších vianočných titulov Sám doma (o 20:40 hod.) a na Štedrý deň rovnako jeho
pokračovanie Sám doma 2: Stratený v NY (o 20:20 hod.).

V predvečer Štedrého dňa v sobotu 23. 12. uvedieme na JOJke už popoludní a podvečer dve veľké rozprávkové klasiky - Jak se budí princezny (o 15:15 hod.) a Princezna se zlatou hvězdou (o 17:10 hod.); večer o 20:40 zasa legendárnu komédiu S tebou mě baví svět.

Štedrý deň na JOJke bez reklamy bude celý patriť mimoriadne obľúbeným titulom ako Doba ľadová, Madagaskar, Plavčík a Vratko, Začarovaná Ella, GrinchDoba ľadová: Zem v pohybe. Už ráno 24. 12. diváci uvidia v premiére animovaný film Mariah Carey: Vianočné želanie.

Skvelý program máme pripravený aj na ďalšie sviatočné dni. V pondelok 25. 12. popoludní odvysielame klasické rozprávky Tři veteráni a Kráľ Drozdia brada, večer si diváci určite nenechajú ujsť megaúspešnú komédiu Pelíšky.

Štefanský utorok 26. 12. sa bude, ako inak, niesť v duchu zábavy – s kultovými komédiami Císařův pekař - Pekařův císař či Slunce, seno, erotika. Večer sa diváci nasmejú pri skvelom filme s legendárnym Tomášom Holým Jak vytrhnout velrybě stoličku, aj pri novšej komédii Ženská na vrcholu.

Medzi sviatkami na divákov JOJky v prime time čakajú filmy Rýchlo a zbesilo: Hobbs a Shaw (27. 12.), skvelá americká komédia Prázdniny s Cameron Diaz a Kate Winslet (28. 12.) a tiež veľa premiérových titulov - komédia Podfuk za všetky prachy (29. 12.), premiéra českej televíznej komédie Ledviny bez viny a premiéra veľkého koncertu na počesť hudobnej legendy - Pocta Karlu Gottovi – záznam koncertu s najväčšími speváckymi hviezdami (30. 12.).

Aj na Silvestra sa budeme so svojimi divákmi veľa smiať – pripravili sme pre nich obľúbené Silvestrovské Inkognito a v špeciálnom silvestrovskom vydaní
uvedieme v posledný večer tohto roku svoju úplne novú súťažno-zábavnú reláciu Vtip za stovku, talkshow s Ondrejom Kandráčom a Filipom Tůmom.

Nový rok odštartujeme s veľkou novoročnou premiérou, ktorou bude netradičná rozprávka pre dospelých - americký akčný fantazijný film Princezná (o 20:40 hod.).