Tomas a Diana

Pripravujeme pre vás nový seriál: V novinke Tomáš a Diana sa nájdu takmer všetky páry!

Partnerský život so sebou prináša mnohé úskalia, s ktorými sa partneri či manželia musia pasovať každý deň. Práve o tom hovorí seriálová novinka Tomáš a Diana, ktorú na JOJke uvidíte už čoskoro!

V týchto dňoch finišujeme s prípravami jedinečnej novinky, ktorú sme pre našich divákov nakrúcali v uplynulých mesiacoch. Licencovaný projekt, prinesie na televízne obrazovky scénky z každodenného partnerského života, ktoré bravúrne zahrali herci Diana Mórová a Tomáš Maštalír. Nájdete sa v nich možno aj vy.

Tomas a Diana Zdroj: TV JOJ

Seriál, ktorý bol doposiaľ adaptovaný tridsiatkou krajín, prináša moderné prvky snímania, skvelé scenáre a herecký koncert Diany Mórovej a Tomáša Maštalíra, ktorí v každej epizóde s nadhľadom a humorom stvárnia mnohé typické situácie. "Novinku do vysielania uvedieme ešte v tejto televíznej sezóne. Už budúci mesiac sa na slovenskej obrazovke predstaví unikátny seriálový formát zložený z krátkych zábavných klipov, ktoré nahliadnu do bežného života partnerskej dvojice v zrelom veku," informoval na svojom facebookovom profile generálny riaditeľ JOJ Group Marcel Grega.

Tomas a Diana Zdroj: TV JOJ


Viac informácií vám prinesieme už čoskoro!