Ako to dopadne, keď vezmete muža do divadla cez hokejový zápas? Táto scénka vás pobaví!

Seriálová novinka Tomáš a Diana prináša krátke úseky z partnerského života, pri ktorých sa zasmejete, oddýchnete si a možno si aj poviete, že je to presne ako u vás doma!

Tomáš a Diana, muž a žena, sú partneri, ktorí sa rozhodli ísť spolu životom. Diana je typická žena so svojou spontánnosťou a emotívnosťou. Všetky svoje myšlienky a pocity dáva hneď najavo. Ale ako pre väčšinu žien, ktoré to takto majú, nie je ľahké sa s tým niekedy rýchlo vysporiadať. Tomáš je typický muž so svojou inteligenciou a racionalitou. Vie byť veľmi starostlivý a chce robiť veci dokonale. Ale ako pre väčšinu mužov, ktorí to takto majú, nie je ľahké si to hneď priznať. Keďže Tomáš ako muž menej rozumie emóciám, Diana musí ísť až na dreň pocitov, aby boli pochopené a vypočuté. Diana, keďže má v sebe aj láskavú naivitu, Tomáš jej často musí veľa vecí vysvetľovať, aby to jasne pochopila. Vzniká množstvo situácií a konfliktov, ktoré pozná vo vzťahu azda každý z nás.


Rozhodne medzi ne patrí aj scénka z divadla, ktorú si môžete pozrieť vo videu HORE! Ukazuje totiž, ako to môže dopadnúť, ak je váš muž športový nadšenec a počas hokejových majstrovstiev ho zoberiete do divadla!


Sledujte seriálovú novinku Tomáš a Diana už v stredu 24. mája o 20:35 na JOJke!