Novinka Tomáš a Diana má naozaj výnimočné spracovanie: V tomto sa líši od iných seriálov!

Seriálová novinka Tomáš a Diana odštartuje na obrazovkách JOJky už v stredu večer. Tešiť sa môžete na odľahčený humor, na situácie, ktoré mnohí z nás dôverne poznajú z vlastných vzťahov, na skvelé herecké obsadenie, ale i na výnimočné spracovanie, aké v iných seriáloch nevidíme bežne!

Seriál Tomáš a Diana bude špecifický situačným humorom, v rámci ktorého bude približovať spolužitie páru v strednom veku. A, keďže koncept seriálu je postavený na zábavných scénkach, bolo tomu prispôsobené aj nakrúcanie. "Nebol to úplne štandardný projekt. Ide o rozprávanie príbehu dvojice, ktorá už spolu žije osem rokov. Napriek tomu, že nie sú zobratí, riešia rôzne problémy vyplývajúce z takéhoto spolužitia. Každý tento minipríbeh bol nakrúcaný na jednu kameru, na jeden záber, bez strihu, na rôznych lokáciách. Takže to bolo naozaj náročné. Aj preto som rád, že režisérom bol Michal Vajdička, pretože tie scény bolo treba riešiť skutočne situačne a Michal aj ako skvelý divadelný režisér má pre situačné riešenia veľký cit. Tento projekt určite niekoho takéhoto potreboval. Jedna epizóda pozostávala z niekoľkých malých, krátkych, archetypálnych vzťahových situácií a divákom určite budú známe či už z vlastného života, alebo zo svojho najbližšieho okolia," povedal pre joj.sk Tomáš Maštalír.

​Výnimočnosť tejto seriálovej novinky si pochvaľuje aj herečka Diana Mórová, ktorá v projekte stvárňuje hlavnú ženskú úlohu. "Zaujalo ma to scenárom a tým, že to režíroval Miško Vajdička. Už keď sme boli na kastingu a hrali sme tie scénky, tak mne sa veľmi páčili. Je to veľmi vtipné. Je ale veľmi ťažké, akou formou je to natočené. Točí sa to na jednu kameru, nie je tam strih a to je tiež taká výzva. Ste v scénke do dvoch minút, lenže, keď sa pomýlite v poslednej vete, vy musíte ísť ešte raz. Tá sústredenosť a nasadenosť, to ma baví," prezradila s úsmevom.



Sledujte seriálovú novinku Tomáš a Diana už v stredu o 20:35 na JOJke!