Všimli ste si to pri sledovaní? Terapeuta Tomáša a Diany si zahral obľúbený zabávač!

V úvodných častiach seriálovej novinky Tomáš a Diana, ktorá odštartovala včera na JOJke, sa hlavní hrdinovia ocitli v rukách skúseného terapeuta. A uši pozorných divákov určite zaregistrovali, že jeho hlas je akýsi povedomý. Prišli ste na to, komu patrí?

V stredu večer na obrazovkách JOJky odštartovala seriálová novinka Tomáš a Diana, ktorá ukazuje partnerský život tak, ako ho poznáte. Vtipným spôsobom zobrazuje situácie, ktoré zažívate každý deň a tak si pri sledovaní poviete, že to vyzerá ako u vás doma. V hlavných úlohách sa predstavili Tomáš Maštalír a Diana Mórová, ktorí pred kamerami predviedli hotový herecký koncert. Okrem hlavných hrdinov sa však v seriáli objavia aj vedľajšie postavy, ktoré dopĺňajú dej, ale ich tváre na kamere nikdy neuvidíte. Takouto postavou je aj terapeut, ktorého služby Tomáš a Diana využívajú.

​Pozorným divákom určite neuniklo, že hlas, ktorý terapeutovi patrí, je akýsi známy. A je to skutočne tak. Odborníka si zahral obľúbený zabávač Michal Hudák. "S Miškom sa mi robilo fantasticky, nasmiali sme sa. Je skvelý partner, čo sa týka nahadzovania. Mišo je v Inkognite a je fantastický moderátor, ale ľudia zabudli, že je aj skvelý herec. Nehráva v divadle a je ho škoda, pretože by sa mal vrátiť k herectvu. Je to veľký komik," vychválila ho Mórová. Spoluprácu si pochvaľuje aj Tomáš Maštalír. "Asi nie je tajomstvom, že s Miškom je vždy zábava, aspoň teda pri práci (smiech). Dni, keď sme spolu nakrúcali, som si užil," povedal pre joj.sk.

Tomáš a Diana - Mišo Hudák Zdroj: TV JOJ


Sledujte novinku Tomáš a Diana každú stredu o 20:35 na JOJke!