Aké chyby robíme vo vzťahoch? Na TOTO by sme si podľa Tomáša a Diany mali dávať pozor!

Seriál Tomáš a Diana ukazuje partnerský život tak, ako ho všetci poznáme. Určite nebude výnimkou, ak si poviete, že je to presne ako u vás doma. Často si totiž ani neuvedomujeme, že niečo robíme, kým to nevidíme na niekom inom.

Hovorí sa, že žiaden vzťah nie je absolútne dokonalý a aj tá najharmonickejšia dvojica sa dokáže z času na čas pohádať. Drobné škriepky však najčastejšie vznikajú z chýbajúcej komunikácie či z chýb, ktoré robíme. Svoj názor na to má aj herečka Diana Mórová. "Chybou je, že poučujeme. Poučovať máme deti, ale asi partnera nie. Na verejnosti by sme ho nemali kritizovať. Tí muži sú v tomto iní, žena to ešte strpí. Mali by sme tých mužov aj chváliť, ale aj oni nás. Pretože to človek veľmi potrebuje v tom živote," myslí si predstaviteľka Diany.

Jasno má aj v tom, aké komplimenty by mali muži ženy dávať. "Hlavne muži by mali chváliť ženu, ako dobre vyzerá, aká je pekná, pretože ja mám pocit, že ženy zabúdajú na svoju jedinečnosť. Možno je to táto doba, že niektoré sa na seba tak podobajú a muž v dnešnej dobe nepovie, že: Neprerábaj sa, nebuď taká, takto si krásna. Lebo preto tie ženy robia všetky tie procedúry, pretože sa chcú páčiť. Ale komu? Keď nemá komu, tak sa zlepšujú. Lenže muž musí ženu zastaviť," skonštatovala Mórová. Jej herecký kolega Tomáš Maštalír taktiež pomenoval, aké chyby podľa neho vo vzťahoch robíme. "Sú to asi očakávania a skĺznutie do pocitu samozrejmosti vo viacerých oblastiach," povedal stručne.


Sledujte seriálovú novinku Tomáš a Diana každú stredu o 20:35 na JOJke!