Dá sa to aj prirodzene! Diana Mórová sa dala vylepšiť: Fanúšičky ju vychválili do nebies!

Obľúbená herečka Diana Mórová sa netají tým, že neuznáva estetické úpravy. Viackrát sa vyjadrila, že chce starnuť s gráciou a nič umelé by na sebe nezniesla. Namiesto plastík sa tak snaží využívať skrášľovacie metódy, ktoré nie sú agresívne. A jednu takú má aktuálne za sebou!

Úspešná herečka Diana Mórová tento rok oslávila svoje 53. narodeniny, no tento vek by jej tipoval len málokto. Nielenže sa pýši dokonalými krivkami, ale všade kde sa objaví, ohuruje skvelým outfitom, krásnym mejkapom i účesom. Vraví sa, že nič nie je zadarmo a s týmto výrokom súhlasí aj Diana. Netají sa tým, že pre udržanie štíhlosti a kondičky musí aj niečo urobiť. Na svojom výzore pracuje postupne a od detstva. „Nie je to tak, že teraz som sa rozhodla. Je to od malička. Robila som vrcholový šport," priznala. Podľa herečky robí ženu krásnou aj to, ak je šťastná a sama so sebou spokojná. Evidentne jej to ide ako po masle. „Vždy som sama sebe povedala, že ešte nechcem vyzerať ako teta," prezradila Diana.

Hoci si porotkyňa zo šou Česko Slovensko má Talent a hviezda seriálu Tomáš a Diana chce udržiavať mladistvý výzor, nad plastikami vôbec neuvažuje a má na ne svoj názor.Ja nemám rada umeliny, čo sa týka mihalníc, nechtov, vlasov. Nejako mi to pripadá také falošné. No ja byť chlapom... Radšej by sme mali byť v súkromí prirodzení a na javisku a za kamerou nech sme úplne iní. To aj Sharon Stone hovorí, že čím sme starší, tým musíme mať na sebe menej, aby sme vyzerali mladší a prirodzene,“ povedala nedávno pre Nový čas.

​Namiesto agresívnych zákrokov sa tak vždy snaží siahať po jemnejších skrášľovacích metódach, ktorých výsledkom je prirodzený výzor. Dôkazom je aj "vylepšenie", ktoré absolvovala pred pár dňami. Diana využila jednu z najnovších služieb, ktorej cieľom je pery opticky zväčšiť a zvýrazniť ich farbu. Nejde teda o žiadne umelé nafukovanie pier, ale o dosiahnutie šťavnatého vzhľadu a krásnej farby jemným tetovaním. Mórová vyzerá po úprave naozaj božsky a myslia si to aj jej fanúšičky. Na sociálnej sieti jej nechali množstvo pozitívnych ohlasov a stovky lajkov. Nuž, "vylepšiť" sa dá aj prirodzene...