S humorom to ide ľahšie

Juraj s Kristínou aj Zuzana s Martinom si dokážu zo seba uťahovať celé hodiny.

Existenciu v slovenskom šoubiznise majú uľahčenú tí, ktorí všetko berú s humorom. Ešte jednoduchšie je to pre páry, v ktorých sú obidvaja známi a majú rovnaký štýl humoru.

Redaktor TV JOJ Juraj Hajdin tvorí pár s herečkou Kristínou Farkašovou, navzájom si dokážu zo seba uťahovať celé hodiny. „Bol som vybaviť obradnú sieň v Zichyho paláci,“ prezradil Juraj pred kamerami skôr, ako o tom povedal Kristíne. Keďže sa vraj nevedeli ale na mieste svadby zhodnúť, nakoniec si „áno“ povedia podľa červenovlásky niekde celkom inde: „Svadbu budeme mať na Seychelských ostrovoch.“ Juraj celú debatu ukončil absolútnym prekvapenám: „Kristína čaká pätičky. Ona má krásne pätičky.“

Herečka Zuzana Haasoá urobila zo svojho partnera, záchranára Martina už aj herca. „V prvom predstavení som hral hneď štyri postavy. Od prasaťa až po Mikuláša,“ doplnil. Vyskúšal si však kostým zajaca: „Musel som hopkať po pódiu. Ako medveď som chodil s holou hruďou. Robil som aj soba a musel som hrať na hrebeň.“ Zdá sa teda, že v prípade obidvoch párov je humor každodenným spoločníkom.

Ďalšie odhalenia zo šoubiznisu sledujte vždy v nedeľu v magazíne Topstar o 17.15 hod. na JOJke!