Pozor, policajti!

Milan „Junior“ Zimnýkoval, Andrea Karnasová a Matej Landl sa vedia skutočne dobre vyhovárať.

Nemám signál a Pozor, policajti! – to sú podľa moderátora relácie Noc v raji Milana „Juniora“ Zimnýkovala tie najlepšie výhovorky. Aj s inými celebritami ich má  však v talóne omnoho viac. Vyhovárať sa vie aj herečka Andrea Karnasová a herec Matej Landl. „To je tak, že či môžeš prísť na rozhovor. Ja ti poviem, že pozor, policajti. Položím a potom to už neriešim,“ hovorí Junior o tom, ako to funguje v praxi. Výhovorka o tom, že uniesli trolejbus, mu však neprešla.

Seriáloví Egon a Denisa majú tiež výhovorku spojenú s prostriedkom mestskej hromadnej dopravy. „Trolejbusu odpadlo dno a vodič poprosil cestujúcich, aby bežkali,“ prezradila s úsmevom Andrea Karnasová historku, ktorej autorom je Stano Dančiak. Matej Landl ju ešte vylepšil: „Bol pritom silný protivietor.“  Obyčajne sa však vyhovára na meškajúci taxík, alebo prizná svoju chybu. „Zmeškal som vlak z Košíc.“  To, že vlastne ho stihnúť ani nechcel, už neprizná.

Andrea Karnasová má doma malú šibalku Lujzu. Často teda svoje meškanie hodí práve na ňu: „Vyhováram sa, že sa jej nechcelo vstávať.“ Priznala pritom, že samotná výhovorka sa však môže aj vypomstiť. „Raz som prišla neskôr do dabingu. Klamala som, že ma zastavili policajti. A o pár dní na to ma naozaj zastavili,“ prezradila seriálová Denisa zo seriálu Panelák redaktorke Ivane Šiškovej.  

Ďalšie odhalenia prinesie magazín Top Star opäť v nedeľu o 17.15 hod. na JOJke!