Kirsten Dunst, Mila Kunis vo filme Dievča ako lusk

Budúce hviezdy v jedinom filme na Jojke!

Mila Kunis, Ben Foster či Zoe Saldana ani len netušili, aké hviezdy z nich po filme Dievča ako lusk vyrastú!

Už túto nedeľu vám o 20:20 na ďalší z horúcich večerov ponúkame oddychovú hudobno-romantickú komédiu Dievča ako lusk. Snímka z roku 2001 až na Kristen Dunst obsadzovala neznáme herecké tváre, z ktorých však v priebehu pár rokov vyrástli doslova hviezdy. Bezmála štyria herci sa od natáčania komédie dostali k neodolateľným ponukám, ako napríklad Mila Kunis, ktorá v roku 2010 stvárnila postavu tanečnice Lily vo filme Čierna labuť. Nevedomosť tvorcov Dievčaťa ako lusk, akú hereckú hviezdu vo svojich radoch majú, zvýrazňuje aj fakt, že jej meno dokonca ani nezaradili do zoznamu hercov. Dnes má Kunis vo svojej filmografii zaradené také snímky ako Max Payne, Kopačky či Ide len o sex, kde si s ňou kamarátsky vzťah s výhodami užíval Justin Timberlake.

Ani ďalšie súčasné hviezdy však nemožno opomenúť. Kým Kristen Dunst svoju kariéru naštartovala už v roku 1994 filmom Interview s upírom, kde si zahrala po boku Brada Pitta, Toma Crusia či Antonia Banderasa, Ben Foster svoju kariéru naplno rozvinul v rokoch 2004 - 2006. V tomto časovom rozpätí si zahral nielen po boku Bruca Willisa vďaka filmu Rukojemník, no výrazné miesto v jeho životopise rozhodne zaznamenala aj postava Anjela zo snímky X-Men: Posledný vzdor. K veľkému filmu si však pričuchol už v roku 2002, kedy sa mu malá rola ušla vo vysoko hodnotenom filme Telefónna búdka. Fosterovi sú tak blízke dramatické až akčné postavy a tak bude naozaj zaujímavé sledovať ho v jedinej romantickej komédii v jeho hereckej kariére.

Hviezda Shana Westa vystrelila vytúženým smerom v roku 2003. Po boku Seana Conerryho si zahral tajného agenta Toma Sawyera vo filme Liga výnimočných. Nemalý úspech ale zaznamenal ešte v roku 2001, kedy sa mu podarilo v Dannyho jedenástke zahrať si sám seba. Komu nič nehovorí meno Zoe Saldana, asi prepásol titulky filmov Terminál či Piráti z Karibiku: Prekliatie Čiernej perly. Práve postavou v pirátskej sérii si zaistila miesto v ďalších lahôdkach ako Uhol pohľadu či Avatar

Film plný v čase jeho natáčania neznámych tvárí, no dnes filmových hviezd - Dievča ako lusk, sledujte v nedeľu o 20:20 na Jojke!