Soňa Skoncová ukázala svoje telo pár týždňov po pôrode: TOTO poteší všetky mamičky!

Sympatická moderátorka sa začiatkom marca stala po prvý raz mamičkou, keď priviedla na svet synčeka Robka. Len pár týždňov po pôrode ukázala na sociálnej sieti svoje telo a napísala aj zopár veľmi trefných postrehov. Jej fotka a slová zahriali pri srdci nejednu mamičku!

Pre moderátorku Soňu Skoncovú a jej snúbenca Roba bude 10. marec 2021 už navždy tým najkrajším dňom v ich životoch. Vtedy sa totiž vypýtal na svet ich prvorodený synček Robko, ktorý im od svojho príchodu robí neuveriteľnú radosť a napĺňa ich šťastím. Aj preto brunetka vôbec nerieši, kedy a či sa jej postava dostane, ako sa hovorí, do formy. Najpodstatnejší je pre ňu fakt, že sa stala mamou a jej dieťatko je zdravé. Dôkazom je fotka v spodnej bielizni, ktorou sa Soňa pochválila na sociálnej sieti. Na prvý pohľad je vidieť, že moje telo je iné a už asi nikdy nebude také ako predtým. Prílišná pozornosť na kilá a centimetre je v tomto období nezmyselná. Rovnako ako otázky koľko kíl mám ešte na sebe. Robko, zázrak, ktorý som deväť mesiacov nosila pod srdcom ma potrebuje. A potrebuje najmä spokojného rodiča, ktorý nezabúda aj na svoje potreby,“ napísala moderátorka k snímke.

V ďalších príspevkoch na Instagrame upriamila pozornosť na témy, ktoré sú pre čerstvé mamičky nesmierne citlivé a ich rozoberanie môže ženám ubližovať.Okrem viditeľných zmien na mojom tele, ktoré som spomenula vo včerajšom príspevku nastali veľké zmeny aj v mojej hlave. Zmeny prichádzajúce spolu s únavou a vyčerpaním, s vplyvom hormónov a s tlakom okolia som ustála len za pomoci môjho Robina, rodiny a priateľov. Je dôležité vedieť požiadať o pomoc, lebo nikomu nemusíme dokazovať, že sme dokonalé. Skúsme spoločne odbúrať tento mýtus, že matka má všetko dokonale zvládnuť sama, lebo už samotné počatie sama nezvláda. Dúfam, že každá z vás má okolo seba niekoho. A ak aj nie, aspoň tu vo virtuálnom svete prosím buďme k sebe milšie, taktnejšie, vnímavejšie a podporujme sa navzájom,“ vyzvala svoje fanúšičky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova)

V príspevku tiež vypichla najčastejšie kladené otázky, ktoré čerstvé mamičky počúvajú, no najradšej by ich vymazali z povrchu zemského. V rámci spolupatričnosti a za záchranu duševného zdravia ako prvá podpisujem petíciu za vymazanie týchto poznámok v tehotenstve, počas šestonedelia a na materskej dovolenke: Koľko kíl si pribrala v tehotenstve? Kojíš? Nekojíš? Dúfam, že si rodila prirodzene! Hneď po pôrode som sedela, umývala dlážku a behala polmaratón! Moje dieťatko celé noci spí. Určite má koliku… Bude horšie, väčšie deti, väčšie problémy. Nechcem zľahčovať obdobie, ktoré okrem záplav radostnej eufórie prináša aj potoky sĺz, ale nezabúdajme na humor, lebo aj to je pomocník na nezaplatenie,“ dodala.