Alexandra Pavlovič Hinková sa stane po prvý raz maminou: Aha, aké má už rozkošné bruško!

Moderátorský babyboom v Top Stare! Po tom, ako v januári priviedla na svet bábätko Saša Orviská a v marci sa po prvý raz stala maminou aj Soňa Skoncová, je v tíme šoubiznisovej relácie ďalšia tehuľka. Dieťatko pod srdcom nosí aj Alexandra Pavlovič Hinková.

Moderátorka Alexandra Pavlovič Hinková, ktorú diváci JOJky poznajú z relácie Top Star, ale aj z Ranných novín či ako moderátorku a reportérku zo súťaže Miss Slovensko, sa vo štvrtok svojim fanúšikom pochválila radostnou novinkou. Na sociálnej sieti prezradila, že pod srdcom nosí svoje prvé dieťatko. „Budeme štyria,“ napísala blondínka k snímke, na ktorej už aj ukázala svoje rozkošné tehotenské bruško.

Po tom, čo oznámila túto krásnu správu, sa okamžite roztrhlo vrece s blahoželaniami a medzi gratulantmi nechýbali ani jej kolegovia. „Moja! Vlastne už moji“,“ napísala Saša Orviská. Srdečne blahoželám, Saši, je to super!,“ odkázala kolegyni Petra Poláčiková.Wau!!! Tak to je úžasné, Saška, tešíme sa s vami,“ nadchýnala sa Nora Hamar. Nespočetné gratulácie Hinkovú poriadne dojali a tak všetkým poslala krásny odkaz. Ďakujeme! Ďakujeme vám všetkým za milé gratulácie, slová podpory a lásky. Veľmi si to vážime a sme vďační. Už sa tešíme na naše spoločné dobrodružstvá,“ napísala Alexandra.

Budúcej mamičke srdečne blahoželáme!