Prasklo tajomstvo svadby Mary Bartalos: Prečo sa zaľúbenci po krátkej známosti vzali?

Mary Bartalos šokovala, keď sa po krátkej známosti vydala. Mnohí si lámali hlavu nad tým, prečo tak rýchlo povedala svoje áno. Teraz prezradila, čo ju k tomu viedlo.

​Herečka Mary Bartalos sa zamilovala z večera do rána. So svojím manželom sa spoznala v jeho pohybovom štúdiu, preskočila iskra a odvtedy sú spolu. "Prišla som na hodinu pohybu, pre ktorý som sa v momente nadchla. Veľmi mi hodiny movementu pripomínali hodiny pohybu a moderného tanca na VŠMU alebo na konzervatóriu. Takže som bola vo svojom," zaspomínala si Mary pre topky.sk. So svojím dnes už manželom sa zoznámila ako vo filme. Mary sa zapáčil lektor, ktorým bol Adrián. Imponovalo jej, aký je zapálený pre vec. "Učí sústredene, zmysluplne, s vášňou a radosťou, lebo to robí skutočne rád. A ja som ho ako svojho učiteľa obdivovala. A z veľkého obdivu sa zrodila láska. Na jeho hodiny som chodila každý deň. Povedal, že som bola jediná, ktorá prišla každý deň," prezradila. Netrvalo dlho a dvojica sa začala stretávať aj mimo štúdia. "Ťažko vysvetliť, čo sme cítili a ako to, že sme po pár mesiacoch vedeli, že sa chceme vziať. Kým to človek nezažije, asi sa to aj ťažko chápe. Ale moje ja vedelo a bolo si viac ako kedykoľvek na 100 percent isté, že z toho učiteľa bude môj manžel," vyznala sa. Herečka teda vedela, že nie je dôvod otáľať a tak, keď Adrián prišiel s prsteňom, povedala áno. Mary sa medzičasom už stihla stať aj mamou a spolu s manželom vychovávajú ich synčeka Noela.

View this post on Instagram

Ja ho tak ľúbim počúvať. A ľúbim ako ma učí všeličo dobré. Aj groundingovať ma naučil, aj otužovať do ľadovej vody ma prehovoril a s ním sa dám vlastne na všetko...a...čo vám budem ďalej písať. Zajtra máme druhé výročie svadby a ja ho milujem tak že len! Milujem našu mini rodinu a #dakujem najviac na svete! ♥️ Zdieľam vám aj jeho skvelý post o groundingu! ————————— @adrian.bartalos : Slnko, tráva a bosé nohy. Okrem skvelého pocitu má takáto činnosť aj veľmi pozitívny dopad na naše zdravie. Planéta, na ktorej žijeme, je totiž prírodný liek proti bolesti a zápalom. Povrch planéty Zem je neustále ovplyvňovaný javmi ako sú napríklad údery blesku, či slnečné žiarenie. Tieto javy sprostredkúvajú našim zemským masám tzv. voľné elektróny, ktoré dodávajú Zemi prírodný negatívny elektrický náboj. Rovnako ako je vitamín D v našom tele produkovaný energiou a frekvenciami generovanými zo slnka vo vzdialenosti 93 miliónov míľ, Zem priamo pod našimi nohami poskytuje jedinečnú energiu a frekvencie, ktoré priamo a pozitívne ovplyvňujú naše telo. Grounding, čo znamená spojenie vodivého ľudského tela s prírodným elektrickým nábojom Zeme, podľa najnovších vedeckých výskumov odstraňuje chronický zápal v tele a ponúka liečivé účinky pri kardiovaskulárnych chorobách, poškodeniach svalov a chronickej bolesti. Vedci tvrdia, že Grounding koriguje to, čo nazývame „syndróm nedostatku elektrónov“, ktorý je pravdepodobne významnou a prehliadnutou príčinou viacerých zdravotných problémov. Čo nás izoluje od týchto liečivých účinkov povrchu Zeme? Naše nadupané, drahé tenisky s gumennou podrážkou!??

A post shared by M A R I A B A R T A L O S (@maria.bartalos) on