Herec Dávid Hartl sa bude ženiť: Aha, ako romanticky požiadal o ruku svoju priateľku!

A bude svadba! Obľúbený herec známy z viacerých úspešných filmov či jojkárskych seriálov požiadal o ruku svoju dlhoročnú priateľku Martinu. Na zásnuby si pritom vybral špeciálny deň!

Sympatického herca Dávida Hartla poznajú diváci JOJky zo seriálu Vlci či z trojdielnej minisérie Trhlina. Kým pred televíznymi kamerami sa mu vo vzťahoch príliš nedarilo, v súkromí je to presne naopak. V harmonickom vzťahu s milovanou partnerkou Martinou žije už šesť rokov. To je dosť dlhá doba na to, aby obaja vedeli, že k sebe navždy patria a tak vo vzduchu visela už len otázka – kedy bude svadba?

Dávid, známy aj z filmov ako Ostrým nožom či Únos, si na pokľaknutie pred ženou svojho života vybral naozaj špeciálny deň. Sexi tanečnicu požiadal o ruku presne v deň jej menín! „A tak sa to stalo v jeden krásny deň,“ napísala na sociálnej sieti k fotke so zásnubným prsteňom budúca pani Hartlová. V láskyplných slovách rozhodne nezaostáva ani jej nastávajúci. „Keď sa sny menia v skutočnosť!,“ napísal nadaný herec. K zásnubám srdečne blahoželáme!

FOTO zaľúbenej dvojice i snubného prsteňa nájdete v galérii: