Kam utiekla Mary Bartalos? Herečke učarovalo TOTO miesto!

Mary Bartalos posledné mesiace trávi na vidieku so svojou rodinou. Okrem toho si dáva detox od sociálnych sietí. Prečo sa rozhodla pre túto zmenu?

Fanúšikovia Instagramu Mary si mohli všimnúť v jej príspevkoch ničím nerušené výhľady z vidieka, na ktorom trávi so svojim manželom a synčekom Noelom tieto dni. Spôsobom života sa vrátila k svojim predkom. Okrem častého pobytu v lone prírody, pečie si napríklad domáci chlebík. 

Malému Noelovi sa snaží herečka každý deň pripraviť nejaké prekvapenie. Prednedávnom sa vybrali pozrieť na družstvo. Dnešné deti už takéto zážitky len tak ľahko nezažijú. "V sobotu sme sa boli prejsť na družstve, pozrieť kone a nakoniec bol aj iný zážitok. Dobre sa keruje ten Zetor," napísala Mary na Instagrame.

Skutočný traktor, nie len ten v rozprávke, Noelovi sa Mary snaží takto krásne spestriť detstvo! 

Pokojné miesto má vplyv aj na čas strávený na sociálnych sieťach, ktorý sa snaží Mary obmedziť. Na detox si vyhradila siedmy deň v týždni. "Možno ste si všimli, možno nie, ale nedele bývam dosť neaktívna, nie schválne ale úplne prirodzene. Ja som si to všimla tiež až neskôr a je to skvelé. Preto som si nedeľu stanovila za deň úplného pokoja a oddychu od sociálnych sietí," uviedla. 

Namiesto sociálnych sieti trávi Mary čas s rodinou a venuje sa príprave napríklad zdravých pokrmov.

Zdroj: Instagram/maria.bartalos

Čakanie na smetiarov alebo sadenie a okopávanie? To všetko zažíva rodinka zvyknutá na mestský ruch aktuálne na pokojnom mieste, kde trávia lockdown. Dni strávené čo najviac vonku, oddych na slniečku, toto má nepochybne vplyv aj na psychiku!

Zdroj: Instagram/maria.bartalos

​Herečka Mary Bartalos priviedla na svet svoje prvé dieťa, syna Noela, v roku 2019. Hviezda seriálovej verzie Trhlina známej z obrazoviek TV JOJ je manželkou Adriána Bartalosa, ktorý sa vo svojej akadémii venuje gymnastike a vzdušnej akrobacii.