Ultimátum poteší všetkých milovníkov kvalitných seriálov: Pozrite si nadupanú upútavku!

Dlho očakávaná novinka Ultimátum, ktorá vznikla v koprodukcii televízie JOJ a Českej televízie, odštartuje na obrazovkách JOJky už v marci. V rukojemníckej dráme sa môžete tešiť na napätie, výnimočné herecké výkony i na kvalitné spracovanie.

Miniséria Ultimátum je moderným a v našej televíznej tvorbe unikátnym projektom takzvaného „contained thrilleru“, kde sa napínavý dej sústreďuje na jedno miesto. Uzavretý príbeh počas ôsmych epizód je kombináciou niekoľkých atraktívnych žánrov. Politický triler, rukojemnícka dráma či lekárska dráma. Osemdielny seriál vznikol v koprodukčnej spolupráci s Českou televíziou a režisérsky ho mal pod palcom Michal Kollár. V minulosti pracoval na kinohite Červený kapitán, ktorý vznikol na motívy rovnomennej knihy Dominika Dána i na jojkárskej minisérii Hotel.

V nadupanej novinke sa môžete tešiť aj na slovenskú a českú hereckú špičku. V Ultimáte si zahrajú herci ako Ján Koleník, Milan Bahúl, Ester Geislerová, Sväťo Malachovský, Dušan Cinkota, Diana Mórová, Zuzana Konečná, Edita Koprivčević Borsová, Marko Igonda, Gregor Hološka, Juraj Hrčka, Alena Mihulová, Tatiana Kulíšková, Peter Kočiš, Miroslav Etzler a ďalší.

Napínavú upútavku si pozrite vo videu HORE!

Tagy: ultimátum