Attila Végh ukázal svoju zbierku topánok: Wau, toľkoto párov nemá ani väčšina žien!

Ako v obchode s topánkami! Hoci je Attila Végh v prvom rade športovec a venuje sa bojovým umeniam, neznamená to, že nemôže mať blízko k móde. Dôkazom je fotka, ktorú ukázala jeho manželka Natália. Majster bojových umení sa totiž pýši dychvyrážajúcou zbierkou topánok!

Majster bojových umení Attila Végh hrá v rukojemníckej dráme Ultimátum, ktorú uvidíte na JOJke už 26. marca, jednu z kľúčových postáv. Už pri pohľade na jeho fotky z nakrúcania je jasné, že úplne najpozitívnejšia a najslniečkovejšia postava to zrejme nebude. Športovcovi však určite dalo zabrať stvárňovať takzvaného záporáka, keďže v civile je vždy vysmiaty, veselý a veľmi optimistický.

Pomerne netradičná je aj Attilova záľuba, ktorú na neho na Instagrame „bonzla“ jeho manželka Natália. Na svojom profile totiž zverejnila fotku, na ktorej je vidieť, že Attilov topánkovník doslova praská vo švíkoch. Na policiach od podlahy až po strop sa vynímajú tenisky od výmyslu sveta, pričom všetky pochádzajú od značiek zvučných mien.Syn môj, ty sa modli, aby si mal nohu trinástku a všetky tieto klenoty po tatinkovi zdedil,“ napísala Natália k snímke, na ktorej si tatkove topánky skúša jeho syn Attila. Jeden z fanúšikov sa Véghovej spýtal, či má toľko párov aj ona. S odpoveďou neotáľala. „Určite menej. Nemám ani štvrťku z toho, čo má Att,“ vysvetlila. Nuž, toto len dokazuje, že vášeň pre topánky nemusia mať len ženy.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Natália Végh (@natalindri)

Tagy: Attila Végh