Silné slová Marka Igondu z Ultimáta: Na TOTO by sme v živote nemali nikdy zabúdať!

Jednu z kľúčových postáv hrá v rukojemníckej dráme Ultimátum aj herec Marko Igonda. Jeho postava bude mať v nasledujúcich častiach pred sebou veľké výzvy a v súvislosti s nimi povedal jedno veľké posolstvo.

Vie, že armáda hodnotí vojaka podľa toho, ako je schopný plniť rozkazy a dodávať výsledky. Major Zemánek, ktorého v rukojemníckej dráme Ultimátum hrá Marko Igonda, si na pohotovosti a spoľahlivosti postavil kariéru. Bude však stačiť malá chyba a jeho osud bude závisieť od vôle či nevôle Simony Ruprichovej v podaní Diany Mórovej. Tá však veľmi rýchlo nájde pre jeho talenty odbyt, hoci ich musí Zemánek využiť proti vlastnej vôli. „Zemánek je nejaká sila, šarža, major. Dôležitá je tá paralela s tým súkromím. Plus sú tam situácie, ktoré sme sa snažili naplniť. Keď môžem povedať za seba, tú postavu som vždy hral na hrane, čo mňa veľmi baví. Tým pádom môžete ísť do oboch strán. Je pre mňa dôležité, aby postava nebola jednostranná a ten scenár to ponúkal,“ povedal Igonda o postave, ktorú si zahral v minisérii.

V súvislosti s udalosťami, ktoré sa udejú v nasledujúcich častiach, povedal veľmi hlboké posolstvo. Na jeho silné slová by sme najmä v dnešnej dobe mali obzvlášť myslieť.Sú to také životné situácie, ktoré herec nezažil ten herec veľakrát, čiže sa môže ponoriť do toho aj trošku inak. Nielen ako zasiahnutý tou danou situáciou. Je to určitá forma slobody, ktorú dnes treba stále opakovať, pretože vieme, čo to je, keď o ňu človek príde,“ dodal.

Sledujte rukojemnícku drámu Ultimátum každú sobotu o 20:35 na JOJke!