Veľké finále rukojemníckej drámy Ultimátum: Aha, čo vás čaká v posledných častiach!

Napínavá miniséria Ultimátum z dielne režiséra Michala Kollára sa blíži ku koncu a my sa už dnes večer dozvieme, ako dopadne rukojemnícka dráma na kardiológii, vzťah Dana Andrika a Lenky i vládne intrigy. Rozhodne sa máte na čo tešiť!

Záver rukojemníckej drámy Ultimátum si budete môcť dnes večer vychutnať v špeciálnej porcii, pretože odvysielame posledné dve časti hneď za sebou. Napätie sa bude dať doslova krájať a núdza nebude ani o niekoľko prekvapivých momentov. Ako totiž režisér Michal Kollár naznačil, nie všetky postavy sa dožijú záverečných titulkov.Tento diel je zaujímavý aj tým, že má dve akčné scény medzi Janom a Attilom, na ktoré sa pripravovali dva dni. Irónia toho celého je zase to, že tá prvá scéna prebehne za pätnásť až dvadsať sekúnd. Ale tá druhá scéna, ktorú uvidíte, tá sa nacvičovala s kaskadérskym koordinátorom,“ prezradil Kollár.

Nacvičovanie akčnej scény s kaskadérmi bolo poriadne náročné a práve preto všetci oceňovali, že sa odohrávala medzi fyzicky zdatnými mužmi. „Prebieha to tak, že kaskadéri si to natočia na video a potom podľa toho ja to režírujem s tými hercami. Mať hráčov ako je Jano a Attila, ktorí sú schopní v pauzách sa naučiť ďalšie pohyby a za 4 hodiny je z toho kontinuálna akcia, to je neuveriteľný zážitok a proces na sledovanie,“ dodal režisér.

Sledujte finále rukojemníckej drámy Ultimátum už dnes o 20:35 na JOJke!

Tagy: ultimátum