Tomu sa povie poriadna odvaha: Odpadnete, čo urobili Miška Majerníková a Diana Mórová!

Rukojemnícka dráma Ultimátum, ktorá včera na televíznych obrazovkách vyvrcholila vo veľkom finále, sa nakrúcala takmer dva roky a v nie úplne najpriaznivejších podmienkach. Svoje o tom vedia aj herečky Michaela Majerníková a Diana Mórová. Pri výrobe niektorých záberov museli poriadne vyjsť zo svojej komfortnej zóny!

Miniséria Ultimátum sa odohráva v sychravom jesennom počasí a preto je jasné, že sa nemohla nakrúcať počas teplých a slnečných letných dní. Počas jednotlivých nakrúcacích dní úplne bežne klesala teplota vzduchu pod nulu a často aj pršalo. Keďže herci i štáb trávili na pľaci často aj viac než pätnásť hodín denne, chlad sa doslova zarezával až do kostí. Sústrediť sa popri tom na stopercentný pracovný výkon tak bolo poriadne vyčerpávajúce. Na vlastnej koži to zažila aj herečka Diana Mórová. „Ona tam veľmi statočne sa do toho blata hádzala zas a znova s výkrikmi, že svetový divák si zo zaslúži. Brala to veľmi športovo a v istých momentoch motivovala štáb, ktorý už bol veľmi poklesnutý náladou,“ povedal s úsmevom režisér Michal Kollár.

Odvážny výkon podala aj herečka Michaela Majerníková, ktorá v rukojemníckej dráme Ultimátum stvárňovala policajnú vyjednávačku. „Ďalším hrdinom je postava, ktorú hrá Miška Majerníková. Nechala sa hodiť do februárového Dunaja. My sme jej samozrejme dali k dispozícii aj neoprén, ktorý sa používa v arktickej vode, ale ona ho odmietla, pretože to bolo pod tým kostýmom vidieť. Snáď neprezrádzam nejaké negustiózne tajomstvo, ale nakoniec vymyslela taký starý trik, ktorý sa kedysi používal. Obalila sa kuchynským igelitom a masťou, pretože to priliehalo k telu a na tom kostýme to nevyzeralo tak, že by mala niečo pod tým,“ prezradil Kollár.

Tagy: ultimátum