Siedme nebo má za sebou neuveriteľných 50 častí: Pamätáte si všetky TOP momenty?

V priebehu troch rokov sme pomohli mnohým desiatkam ľudí.

Relácia V siedmom nebi odštartovala na obrazovkách JOJky už pred tromi rokmi, no keď si ju zapneme v nedeľu večer, pravdepodobne všetci máme pocit, akoby to bolo len včera. V priebehu týchto troch rokov sme nakrútili päť sérií, pričom v nedeľu sme odvysielali jubilejnú päťdesiatu epizódu. Pri tejto príležitosti sme pre vás vybrali symbolických sedem TOP momentov, ktoré si určite pamätá každý fanúšik Siedmeho neba. Tak čítajte a zaspomínajte si na ne spolu s nami!

Zdroj: TV JOJ

Najväčšie prekvapenie: oslava Vilových narodenín priamo v štúdiu
Moderátor Vilo Rozboril neustále pripravuje účinkujúcim rôzne prekvapenia. V rámci jednej epizódy sa ale nečakaného prekvapenia dočkal aj on sám. V štúdiu spolu s publikom a divákmi oslávil svoje 50. narodeniny. Kolegovia mu totiž  „zabudli“ napísať do scenára, že na koniec epizódy si pre neho štáb pripravil veľké narodeninové prekvapenie. Keď sa Vilo lúčil s divákmi, hlas z réžie oznámil, že majú pre neho malé „prekvapko“. Zo zákulisia prišiel asistent réžie Mišo Kalman, divákom JOJky známy zo šou Česko Slovensko má talent, ktorý pred sebou tlačil obrovskú krabicu zabalenú ako darček. Vilo ju pomaly otvoril a z krabice vyskočila speváčka Kristína. Najprv mu zagratulovala a potom mu zaspievala mix svojich najlepších pesničiek. Gratulácie boli spestrené spustením konfiet a girland, ktoré dostal komparz v štúdiu pred začiatkom nakrúcania od produkčnej.

Zdroj: TV JOJ

Najromantickejší moment: Svadba priamo v štúdiu
V siedmom nebi sme sa už niekoľkokrát stali svedkami silnej lásky, ktorá všetko prekoná. Príbeh ako z červenej knižnice pripomínajú zaľúbenci Alena a Ján, ktorí sa po dlhotrvajúcej známosti zosobášili priamo v štúdiu. Dvojica sa zoznámila cez internet a ich veľká láska prekonala nielen zdravotné problémy, ale aj nepríjemné záležitosti, ktoré súvisia s jej hendikepom napríklad inkontinencia či ťažkosti s intímnym životom. Ako sa hovorí, skutočná láska prekoná všetky prekážky.

Zdroj: TV JOJ

Najúspešnejšie spevácke vystúpenie: Anička Oláhová a Celeste Buckingham
Talentované dievča žilo vo veľmi skromných podmienkach, keďže ju vychovávala jej babička. Napriek tomu, že peňazí nemali nazvyš, chodila Anička do školy a pravidelne sa venovala spevu, na ktorý má nesmierny talent. Ukázala to aj počas duetu so Celeste Buckingham. Dievčatá spievali tradičnú rómsku pieseň Me tut užarav a video z ich vystúpenia bolo niekoľko rokov najsledovanejším videom na youtubovom kanáli televízie JOJ.

Zdroj: TV JOJ

Najkontroverznejší hosť: Róbert Bezák
Školáčka Majka prišla o otca a matku v priebehu osemnástich dní. Za dva a pol týždňa. Vo veku, keď ich potrebovala najviac. O zmiernenie jej neutíchajúcej bolesti sa pokúsil štáb relácie V siedmom nebi, ktorý Majku zobral do Talianska, kde sa stretla so svojím vzorom - arcibiskupom Róbertom Bezákom. Ten odpovedal nielen jej, ale aj divákom televízie JOJ na otázku, ktorú si určite kladú mnohí. Prečo práve ona? „Koho vyberú zhora preto, aby žil náročný život? Kto ho dokáže taký žiť, nie? Slabého nezoberú. Božia ruka ťa vyberie, lebo ty to dokážeš. Je to ťažké, ale je to životná skúška. Je to potešenie? Nie. Ani ja sa z toho neteším. Veľmi skoro ťa zhora vybrali, aby si dokázala, že nesmieš stratiť nádej, ani lásku, ani dobro, ani pokoj,“ vysvetlil arcibiskup Majke.

Najvyššie položené miesto nakrúcania: Lomnický štít
Relácia V siedmom nebi sa nenakrúca len v štúdiu, ale občas sa Vilo aj so štábom vyberú na netradičné miesta. Jedným takým bol aj Lomnický štít. Samý vrchol bol miestom, kde sa časť relácie skutočne nakrúcala a patrí mu teda prvenstvo v nadmorskej výške, kam sa vybral hosť i kamera. 

Zdroj: TV JOJ

Najvtipnejšie darčeky pre účinkujúcich – poník či prasiatko
Účinkujúci zo Siedmeho neba vždy dostanú aj v rámci štúdiovej časti relácie nejaké darčeky. Elektronika, finančný dar, poukážka na víkendový pobyt, drogéria či hračky. To sú veci, ktoré dostávajú štandardne. Potom tu ale máme aj neštandardné dary. Medzi ne patrili napríklad poník, terárium s hadom, šteniatko či prasiatko.

Zdroj: TV JOJ

Najradikálnejšia premena: Týranej žene sme vrátili na tvár úsmev
Andrea mala smolu na muža. Po tom, čo sa stala matkou troch detí, sa jej partner zmenil na nepoznanie. Z milujúceho a chápavého muža sa stal surový tyran. Namiesto láskavých slov a pohladení jej pravidelne uštedroval štipľavé facky a boľavé buchnáty. Andrea „vďaka nemu“ postupom času prišla o všetky zuby. Jej milujúci synovia sa rozhodli, že jej vrátia úsmev na tvár. Siedme nebo jej teda zariadilo kompletnú úpravu chrupu, ktorý z nej v kombinácii s dokonalým mejkapom a účesom urobili inú ženu. Zakríknutej žene akoby lusknutím prstov vrátili sebavedomie a chuť do života.

Siedmemu nebu k päťdesiatinám gratulujeme a želáme mu minimálne ďalších 50 častí!

Sledujte Siedme nebo opäť v nedeľu o 20:35 na JOJke!

Všetky epizódy nájdete aj v našom bezplatnom archíve!

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora