Siedme nebo sa vracia: Pripomeňte si s nami najväčších hrdinov minulej série!

Ani v tej novej nebude núdza o silných ľudí so silnými príbehmi.

Obľúbená relácia V siedmom nebi sa po krátkej pauze konečne vracia na televízne obrazovky. Pri tej príležitosti sme sa rozhodli, že vám pripomenieme najväčších hrdinov z minulej série. Šlo totiž o ľudí, ktorí mali mimoriadne emotívne a dojímavé osudy a príbehy, ktoré otriasli celým Slovenskom. Napriek tomu, že niesli ťažký kríž, nestratili pozitívne myslenie a aj tie zlé dni žili naplno.

​​Astrid
Školáčka Astrid žila úplne normálny život tak ako všetci jej rovesníci. A potom zo dňa na deň prišiel obrovský zlom. Počas autonehody opatrovateliek vracajúcich sa z Rakúska vyhaslo osem ľudských životov. Medzi nimi bola aj mama spomínanej študentky, Katka, ktorá mala o pár dní oslavovať narodeniny. Astrid plánovala, že jej v rámci narodeninovej oslavy zaspieva obľúbenú pieseň Bohemian Rhapsody od kapely Queen. Žiaľ, dievčina to už nestihla. Skladbu jej však poslala do neba, keď ju zaspievala v štúdiu Siedmeho neba. Z jej precíteného spevu behal mráz po chrbte doslova všetkým.

Zdroj: TV JOJ

Matúš a jeho mydielka pre bračeka
V siedmom nebi sme všetci spoznali aj 10-ročného Matúša, ktorý už niekoľko rokov doma ručne vyrába mydielka s hračkami. Výťažok z ich predaja potom dáva svojim rodičom, ktorí za získané peniaze kupujú plienky pre staršieho syna s ťažkou formou detskej mozgovej obrny. Matúš je naozajstný hrdina a napriek svojmu veku je to veľký človek, ktorý sa namiesto hier venuje takejto úžasnej činnosti.

Zdroj: TV JOJ

Anjelik Veronika 
Veronika bola človekom, akých sa na tejto planéte nenarodí veľa. Rozdávala veľa lásky, pozitívnej energie, nádeje a radosti. Bola takým veľkým slniečkom. To všetko aj napriek tomu, že dlhodobo bojovala s rakovinou. No stále verila v zázrak. A všetci sme verili spolu s ňou. Veronika bola veľmi statočná a dúfala do poslednej chvíle. No žiaľ, choroba bola silnejšia a ona svoj boj o život prehrala. Odpočívaj v pokoji, Veronika!

Zdroj: TV JOJ

Youtuber Mako
Mladý youtuber Mako sa stal V siedmom nebi akýmsi fenoménom a hrdinom. Chlapec si tvrdošijne ide za svojimi cieľmi, aj keď má na prvý pohľad hendikep. Má totiž vrodenú lámavosť kostí, v dôsledku ktorej je pripútaný na invalidný vozík. Mako však svoju diagnózu vôbec neberie tragicky, práve naopak. Je veľmi veselý, spontánny a bláznivý. Vďaka všetkým jeho superlatívom a zábavným videám sa Makovi podarilo získať na YouTube okolo 8 tisíc odberateľov. Po odvysielaní Siedmeho neba a publikovaní videí so Sajfom a s prezidentom Andrejom Kiskom sa tento počet zvýšil na úžasných 60 tisíc! A tam sa to rozhodne neskončilo. Aktuálne má vyše 112 tisíc followerov.

Zdroj: TV JOJ

Tánička a jej mrazivý zážitok
Tánička zo Stráňavy pri Žiline má len dvanásť rokov, no už má viac skúseností s nemocnicami, operáciami a bolesťou než niekoľkí dospelí ľudia. Narodila sa s vážnym fyzickým postihnutím, v dôsledku ktorého meria len 98 centimetrov a pripútaná je na invalidný vozík. Od narodenia má za sebou dovedna 17 operácií. Prvú absolvovala len deväť dní po jej príchode na svet. Z jednej nemocnice tak prakticky putovala hneď do druhej. Posledná operácia, ktorú podstúpila, trvala až osem hodín. Počas nej sa stalo niečo, z čoho až mrazí. Zažila totiž klinickú smrť a „zážitky“ z druhého brehu si reálne pamätá. Jej rozprávanie bolo veľmi silné.

Veľkých hrdinov budeme mať, samozrejme, aj v novej sérii a garantujeme vám, že sa v nových častiach máte na čo tešiť! Sledujte reláciu V siedmom nebi už v nedeľu o 20:35 na JOJke!

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora