Vilo Rozboril to povedal narovinu: Čo moderátora trápi už niekoľko mesiacov?

Nemal to ľahké! Moderátor obľúbenej relácie V siedmom nebi, Vilo Rozboril, sa počas celej zimy poriadne potrápil. Môže za to jeho zdravotný stav, ktorý ho neposlúchal dosť dlhú dobu!

Zdravie je jedna z najcennejších vecí, ktoré máme a plne si to uvedomíme najmä vtedy, keď nás neposlúcha. Najhoršie je, keď nás prikvačí choroba a aj napriek tomu musíme ísť do práce. Svoje o tom vie aj moderátor Vilo Rozboril, ktorý sa celú zimu trápil s virózou. „Ja som mal celú zimu chrípku. Moja žena mi už hovorila, že: Rob niečo so sebou, lebo ty už nemáš energiu a ani imunitu. Celú zimu som mal jednu chrípku a virózu za druhou. Nevedel som sa toho zbaviť,“ povedal v reportáži Eriky Barkolovej pre Top Star. „V nedeľu proste bolo Siedme nebo. Koniec, bodka. Nepostavím sa a nepoviem ľuďom, že: Viete čo, mal som virózu, tak som nič nenatočil. Tak mi držte palce a vidíme sa o týždeň,“ skonštatoval Vilo so smiechom.

​Našťastie, s chrípkou sa mu podarilo zatočiť. Zrejme aj vďaka tomu, že mu nechýba pravidelný pohyb. Práve k tomu ho priviedla jeho manželka Sandra. „Keď ju vidím, akú ona má energiu a ako všetko dáva, ja si pri nej pripadám od nej o generáciu starší. Ona ma v dobrom slova zmysle núti robiť také veci, aké som nerobil. Ja som proste lenivý a nechce sa mi vstať a ísť behať cez víkend, alebo ísť na turistiku. Takže, vďaka mojej žene je zo mňa veľký turista a behač. Za to sa môžem jej poďakovať,“ zhodnotil.

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora