Vilo Rozboril o svojom vážnom zranení: Je vysielanie Siedmeho neba naozaj ohrozené?

Obľúbená relácia V siedmom nebi by mala na obrazovkách televízie JOJ štartovať už 17. novembra. Začiatok vysielania ale poriadne skomplikovala nehoda moderátora Vila Rozborila!

Obľúbená relácia V siedmom nebi je už neodmysliteľnou súčasťou vysielacej štruktúry televízie JOJ. Moderátor Vilo Rozboril vždy prichádza s novými príbehmi na sklonku roka s blížiacim sa adventom a najkrajšími sviatkami v roku. Tentoraz však štart populárnej relácie skomplikovala jeho nehoda na skútri, pri ktorej utrpel vážne zranenia nohy.Ono sa zdá, že ten skúter je len taký bicykel s motorom, ale ono to má stopäťdesiat kíl. A to, keď mi spadlo na nohu, nebola to zábava. Skončil som so zlomenými prstami. Ortopéd mi ale povedal, že problém je, že mne sa prsty aj vykĺbili. Vyzeralo to strašne! Každý prst smeroval niekam inam… Bol to hrozný pohľad. Povedal mi, že kvôli tomu budem musieť mať dlho sadru. Tie prsty totiž musia byť fixované. Moja rozlúčka s letom ma bude stáť 5-6 týždňov,“ povedal Vilo pre joj.sk. Jeho zranenie je poriadne bolestivé a istým spôsobom ohrozilo nakrúcanie štúdiovej časti relácie. Som na to naštvaný hlavne v súvislosti s reláciou, pretože máme vysielať 17. novembra. Veľmi sa na to teším a aj v kontexte toho, že to bude v deň tridsiateho výročia Nežnej revolúcie. Lenže, teraz je to trošku ohrozené. Záleží od toho, či budúci týždeň bude môcť ísť sadra dole, aby ju nahradili nejakou ortézou. Problém je, že ja cez tú sadru ani neoblečiem nohavice,“ vysvetlil moderátor.

Vilo Rozboril má po nehode niekoľko zlomenín Zdroj: archív V.R.

​Chodiť síce vie, no s ťažkosťami a s veľkými bolesťami. Rozboril by síce dokázal zaťať zuby a vydržať to, no nechce na seba príliš upriamovať pozornosť divákov. Tú podľa jeho slov majú dostať ľudia, o ktorých budú nové príbehy. Vnímam to senzitívne. Ja si nemyslím, že by odštartovanie relácie malo byť o tom, že bude strhávaná pozornosť na nejakú nohu moderátora. Zdá sa mi to neúctivé k životným príbehom tých ľudí. Tam ide o tých ľudí, o ich trampoty a o to, že my sme im nejakým spôsobom pomohli. Máme nakrútené úžasné príbehy, veľmi sa na ne teším a nechcem strhnúť pozornosť na seba,“ dodal.

Ako sa situácia vyvinie, ukážu najbližšie dni a my vás o tom budeme informovať!