Veľkí hrdinovia, hlboké emócie a sila rodiny: Aké príbehy uvidíte V siedmom nebi?

Každý z nás o niečom sníva. Niektoré sny sa týkajú nového domu, úžasnej dovolenky, krásnej svadby, iné sa týkajú prítomnosti blízkej osoby, pevného zdravia či dôstojného života. Často však všetci najviac potrebujeme nádej.

Nádej už niekoľko rokov prináša do osudom ťažko skúšaných rodín obľúbená relácia V siedmom nebi, ktorá pomáha tým, ktorí si pomôcť nedokážu sami. Aj v novej sérii uvidíme množstvo krásnych príbehov, ktoré dokazujú, že rodina, zdravie a odhodlanie sú azda tými najdôležitejšími zložkami života. Bude tam krásne stretnutie mladého chlapca s Attilom Véghom. To je taká vec, ktorá sa mi hrozne páči. Ten chalan mal zhubný nádor na mozgu. Museli mu ho operovať. On tak pekne hovorí, že počas liečenia videl film s Attilom Véghom, kde on hovorí o tom, že aj keď som na dne, zvládnem to a dám to. Ten film bol pre toho chlapca po operácii tumoru veľkou inšpiráciou, až posilnením. To stretnutie s Attilom bolo úžasné. Okrem toho, že je šoumen a bolo to veselé, tak Attila povedal, že to, čo prežil on je v porovnaní s tým chlapcom brnkačka. Veľmi obdivne sa správal k tomu chalanovi,“ povedal moderátor Vilo Rozboril.

V novej sérii uvidíte aj vojnového veterána Vlada Strmeňa, ktorého diváci Siedmeho neba poznajú už z predošlej série. Hrdina zo Slovenského národného povstania sa v čase prvej vlny pandémie rozhodol pomáhať tým, ktorí sú ohrození najviac – seniorom. A to aj napriek tomu, že on sám je v rizikovom veku. „Strašne pekný je aj príbeh s Vladom Strmeňom. On 92- ročný si vymyslel, že bude hrať na svojej záhrade podľa vzoru anglického veterána, ktorý chodil po svojej záhrade a vyzbieraval peniaze pre seniorov. Vlado hral na harmonike, vyspevoval, veď sme to aj streamovali na našom Facebooku. Tým vyzbieraval peniaze na tých starčekov v domovoch dôchodcov. Mne je to vždy také vtipné, keď povie, že ide zahrať tým starčekom, pritom on má 92 rokov a hovorí o sedemdesiatročných ako o starčekoch. Vlado je veľmi charizmatický človek a je mi cťou, že ho môžem nazývať svojím kamarátom,“ zhodnotil Vilo.

Sledujte obľúbené V siedmom nebi už v nedeľu 15. novembra o 20:35 na JOJke!