Bojovník MMA Attila Végh otvorene: TOTO na Dominikovi zo Siedmeho neba obdivuje!

V nedeľňajšej časti Siedmeho neba sme boli svedkami emotívneho stretnutia dvoch bojovníkov – Dominika, ktorý sa popasoval s onkologickým ochorením a Attilu Végha, majstra bojových umení. A hoci toto stretnutie bolo splnením sna pre tínedžera, veľmi veľa to dalo aj MMA zápasníkovi!

Dominik je veselý chlapec, ktorému sa podarilo zo všetkých síl popasovať so zákerným nádorom na hypofýze. Svoj život si v neľahkom súboji napokon vybojoval a to aj vďaka motivácii a inšpirácii, ktorú mal. Bol ňou majster bojových umení Attila Végh, ktorého chlapec obdivuje. Práve jeho film Attila dodal tínedžerovi silu na jeho tŕnistej ceste za zdravím. Niet preto divu, že keď sa vďaka Siedmemu nebu naživo stretol so svojím hrdinom, bol šťastím bez seba. Pravdou však je, že toto stretnutie dalo veľmi veľa aj samotnému MMA bojovníkovi. Bolo to pre mňa veľkou cťou, mal som z toho veľmi veľkú radosť, že môžem byť vzor pre takéhoto chlapca, ktorý je aj naozaj zlatý. Odkedy sme sa spoznali, si stále píšeme a je veľmi veľmi zlatý. Znamená to pre mňa veľmi veľa, že vo mne vidí vzor. Ide si za svojím, chce byť zdravý,“ povedal Attila pre joj.sk.

Ako ďalej otvorene povedal, odhodlaného tínedžera obdivuje za to, že sa choroby nezľakol a nepoddal sa osudu, ale natiahol si rukavice a pustil sa do boja o život. Je super, že pochopil, že ten film nebol o športovcovi, o MMA zápasníkovi. Chceli sme ukázať, že ak má niekto cieľ a hoci je cesta tŕnistá, ťažká, treba si ísť za tým. Platí to nielen na šport, ale aj na robotu, na zdravie. On si z toho zobral to svoje a šiel si za tým. Je to pre mňa vzácne,“ dodal Végh.

V7N - Attila Végh a Dominik Zdroj: V siedmom nebi