Trpké slová plné bolesti: Vilo Rozboril prehovoril o rodine, ktorú vyhubil COVID!

Moderátor obľúbenej relácie V siedmom nebi sa so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti podelil o veľmi smutnú správu. Začiatkom tohto roka si pandémia koronavírusu vzala jeho rovesníčku i celú jej rodinu!

Pandémia koronavírusu vyčíňa na Slovensku už takmer rok a zdá sa, že ešte ani zďaleka nepovedala svoje posledné slovo. Dôkazom sú nielen plné nemocnice, ale aj počty mŕtvych, ktoré neustále narastajú. Covid mnohým zo dňa na deň zobral blízkych, známych, kamarátov a žiaľ, neštíti sa ani vziať celé rodiny.

Práve o takejto smutnej správe informoval pred pár dňami na svojom profile na sociálnej sieti aj moderátor obľúbeného Siedmeho neba – Vilo Rozboril. Pred 4 dňami mi zomrela na Covid spolužiačka zo základnej školy. Týždeň predtým zomrela jej mama. Covid. Týždeň pred mamou zomrel jej otec. Covid. Nebola vydatá. Totálne vyničenie rodiny. Ako za vojny. Odpočívaj v pokoji, Edita. Aj teta a ujo. Mám intenzívny pocit, že si to s tým „spochybňovaním” treba naozaj dobre rozmyslieť,“ napísal Vilo.

Pozostalým vyjadrujeme úprimnú sústrasť!