Láska, ktorú nerozdelila ani smrť: Veronika a Štefan už žijú svoj večný život v nebi!

Diváci obľúbenej relácie Vila Rozborila si určite spomínajú na milujúcich manželov Veroniku a Štefana, ktorých najväčším snom bol sobáš v kostole. Bok po boku žili oddaní jeden druhému viac než 50 rokov. Ich príbeh lásky už pokračuje v nebi...

Veronika a Štefan z dedinky Dubovany medzi Piešťanmi a Trnavou boli manželmi 56 rokov, no ich najväčším snom bola paradoxne svadba. Obaja boli silne veriaci a túžili si svoje áno povedať aj pred Bohom, vtedajší režim im to však vzhľadom na jeho povolanie vojaka nedovoľoval. Túto túžbu im splnilo až Siedme nebo, vďaka ktorému svoju lásku spečatili tak, ako si to želá každý kresťan.

Ich šťastie však začiatkom roka prekazil koronavírus, keď mu Veronika podľahla. Pár mesiacov na to svoj boj o život prehral aj Štefan. Pamätáte si na tento sympatický pár zo Siedmeho neba? Robili sme im svadbu. Krásny svadobný deň, dobrotivosť a láska z nich sálali. Bolo to pred rokom a pol. Veronika pred 2 mesiacmi podľahla covidu, Štefan zomrel dnes na zlyhania organizmu s covidom nesúvisiace. Už sú opäť spolu. Navždy. A mne prirástli k srdcu. Števo, rovný a čestný chlap, odpočivaj v pokoji a ži svoj večný život v objatí tej, ktorú si miloval celý život. Láska, ktorú ani smrť nerozdelila,“ napísal na sociálnej sieti moderátor Siedmeho neba Vilo Rozboril.

Pozostalým vyjadrujeme úprimnú sústrasť!