Skvelá správa pre fanúšikov Siedmeho neba: Nakrúcame nové časti, pozrite si PRVÉ zábery!

Obľúbená rodinná relácia V siedmom nebi je už neodmysliteľnou súčasťou našej vysielacej štruktúry. Prostredníctvom televíznych obrazoviek sme už za niekoľko rokov zaklopali na dvere mnohých úžasných hrdinov. Chodíme tam, kde je potrebné pomôcť. A budeme v tom pokračovať!

Vážne zdravotné problémy, finančná núdza, rodinné nezhody či len skrátka nepriazeň osudu. To všetko sú životné úskalia, do ktorých sa môže dostať naozaj každý z nás. Sú to však situácie, keď si človek často nedokáže pomôcť sám a potrebuje pomocnú ruku. Tú sme za niekoľko rokov existencie relácie V siedmom nebi podali už v stovkách rodín a budeme v tom pokračovať.

Zlepšenie pandemickej situácie na Slovensku umožnilo tímu Siedmeho neba opäť plniť sny a vlievať nádej tým, ktorí to najviac potrebujú. Dokazujú to aj zábery, ktorými sa na svojom Facebooku pochválil Vilo Rozboril. 1.máj - Sviatok práce. Tak aj pracujeme, aj keď sme V siedmom nebi,“ napísal moderátor k fotke, na ktorej pózuje so šikovnými robotníkmi.

https://www.facebook.com/ViloRozboril/photos/a.168425686550834/4159008080825888

Ak poznáte niekoho, kto si zaslúži pomoc, kto bojuje so svojím osudom ako hrdina, alebo niekoho, kto sa ocitol v problémoch, neváhajte a hneď nám napíšte! Posunutím kontaktu na ľudí v zlej životnej situácii môžete svojím kúskom pomôcť aj vy. Pretože si musíme pomáhať!