Hrdinka Silvia zachránila sestriných 5 detí: Matka ich nechala vyhladované a choré!

Život píše také scenáre, aké by sám nevymyslel ani scenárista s tou najbujnejšou fantáziou. Hrdinská a obetavá Silvia zachránila 5 malých detí pred detským domovom a dala im lásku a patričnú starostlivosť. Najbizarnejšie na tom je, že ich biologická matka, Silviina sestra, normálne žije. Akurát už s inou rodinou...

Štyridsiatničku Silviu z Košíc nemôžeme nazvať inak ako hrdinka. Pred detským domovom a neistou budúcnosťou totiž zachránila 5 detí vo veku od 2 do 7 rokov. Ich matka sa ich, ktorá je Silviinou mladšou sestrou, sa ich jednoducho povedané vzdala.Zobrala som si ich k sebe, aby neskončili niekde v detskom domove. Lebo ich matka nemá o nich záujem,“ skonštatovala. Celé sa to zomlelo tak, že matka nechala Mareka, Lukáša, Samka, Kubka a Nelku cez víkend u ich biologického otca, ktorý býva so svojím otcom. Mala sa po nich v nedeľu vrátiť, no keď neprichádzala, otec zavolal políciu, aby pre deti prišli, pretože u nich bývať nemôžu. A tam sa začal písať príbeh náhradnej mamy Silvie. „Nikdy by som to nedopustila, že by sa dostali do domova a ja by som si líhala na vankúš s tým, že mohla som niečo urobiť a neurobila som pre to nič,“ povedala obetavá žena.

Nie ako tetu, ale ako mamu ju vnímajú aj samotné deti. Keď sa spýtate prečo, ich odpoveď doslova láme srdce. „Je naša náhradná mama, lebo naša mama nám nedávala jesť. A chodili sme hladní spať,“ zhodli sa drobci. Keď sa ich Silvia ujala, deti boli nielenže vyhladované, ale aj zanedbané, nevychované, úzkostné a choré. Oni si nevedeli po záchode umyť ruky, keď ráno vstali, nevedeli povedať dobré ráno. Malá skončila v nemocnici a mne doktorka povedala, že keby to bola moja dcéra, podá na mňa trestné oznámenie za nedbanlivosť. Lebo tam boli prechodené zápaly a decko by bolo prišlo o život,“ zhodnotila Silvia. Voči deťom i tejto nesmierne silnej žene rozbehne Siedme nebo veľkú akciu pomoci a ako býva dobrým zvykom, budú sa diať veľké zázraky!

V7N - Náhradná mama Silvia Zdroj: TV JOJ

Sledujte obľúbené V siedmom nebi už v piatok o 20:35 na JOJke!