Vilo Rozboril o milovanom otcovi: Dojímavé slová, ktoré mu poslal do neba, lámu srdce!

Rodičia sú pre nás tými najdôležitejšími osobami v živote bez ohľadu na to, koľko máme rokov. Všetci by sme si želali, aby tu s nami boli navždy, no žiaľ, nie je to možné. Ako bolí strata otca či matky, vie každý, kto si tým prešiel. A výnimkou nie je ani moderátor Vilo Rozboril.

Vilo Rozboril patrí k tým tváram slovenského šoubiznisu, ktoré nemajú problém rozprávať o svojom súkromí. Moderátor Siedmeho neba prostredníctvom sociálnych sietí, ale aj samotnej relácie púšťa svojich fanúšikov do svojho života a bez okolkov sa z času na čas pochváli aj nejakými tými fotkami. Jeho priaznivci vedia, že pred rokmi prišiel o milovaného otca a pravidelne si na neho každý rok spomína – aj prostredníctvom sociálnych sietí.

Urobil tak aj pred pár dňami, keď by jeho otec oslavoval 91. narodeniny. Bol tiež Vilo. Teda, zle. On bol Vilo skôr. Ja som Vilo až po ňom. Dnes by mal 91. Mal ma už ako dosť zrelý muž. Naučil ma všetko. Bol múdry a bystrý človek s dobrým úsudkom. Až mám pocit, že som mohol po ňom podediť viac. Vilo Rozboril prvý. Odpočívaj v pokoji, tatino. Myslím na Teba dnes celý deň. P.S. Oco? A mame je smutno za Tebou…tak na ňu sem tam zhora žmurkni,“ napísal Vilo k snímke, na ktorej je s otcom odfotený ešte ako dieťa. Podľa záberu je vidieť, že známy moderátor sa na neho nesmierne podobá. „Môj tatko by v prípade potreby nemusel predkladať dôkaz DNA, stačilo by predložiť tieto dve fotky, obe z maturitného ročníka. Ovšem na sebe sa z tých čias zabávam o dosť viac,“ dodal k ďalšej fotke na odľahčenie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vilo Rozboril (@vilorozboril)