Štart obľúbeného Siedmeho neba sa blíži: Pozrite si prvé zábery z nových príbehov!

Obľúbená relácia V siedmom nebi pomáha ľuďom na Slovensku už neuveriteľných osem rokov a tento rok na televíznych obrazovkách odštartuje svoju okrúhlu 10. sériu jubilejnou 100. časťou. Moderátor Vilo Rozboril sa opäť vyberie tam, kde je potrebné pomôcť a nebude sám. Do veľkej akcie pomoci sa totiž po pár rokoch znovu pustia aj známe tváre zo slovenskej politickej scény!

Vážne zdravotné problémy, finančná núdza či len skrátka nepriazeň osudu. To všetko sú životné úskalia, do ktorých sa môže dostať naozaj každý z nás. Sú to však situácie, keď si človek často nedokáže pomôcť sám a potrebuje pomocnú ruku. Tú obľúbené V siedmom nebi podalo už stovkách rodín a bude v tom pokračovať aj v novej sérii.


Nakrúcanie uplynulých dvoch sérií bolo významne poznačené pandémiou koronavírusu a tak pomoc i plnenie snov museli byť realizované v trochu oklieštenejšej forme. Keďže tento rok sme si konečne ako-tak vydýchli a život sa vrátil do normálnych koľají, jednotlivé časti budú také, aké si ich diváci pamätajú spred pandémie. „V nových častiach Siedmeho neba sa diváci môžu tešiť na veľkú rozmanitosť príbehov. V „covidových“ sezónach sme s ňou mali problém. Nebolo možné cestovať, hotely boli zatvorené, mnohé turistické atrakcie, ktoré sme využívali, nefungovali. Teraz pôjdeme v takom móde, ako do roku 2019. Veľa cestovania s účinkujúcimi, návšteva miest, o ktorých sa človeku ani len nesníva a hlavne veľa pomoci odkázaným ľuďom. To je úplne najdôležitejšie,“ povedal moderátor Vilo Rozboril.

Sledujte obľúbené V siedmom nebi už v nedeľu 20. novembra o 20:35 na JOJke!