Nela Pocisková nedokázala skryť emócie a len ťažko hľadala slová: Čo ju tak rozcítilo?

V nedeľňajšej časti úspešnej relácie V siedmom nebi sa predstavila aj speváčka a herečka Nela Pocisková, ktorá splnila sen tínedžerke Sofinke. A ani pre to nemusela veľa spraviť. Dievčina bola šťastím bez seba len preto, že sa s obľúbenou osobnosťou mohla stretnúť!

Každý z nás o niečom sníva. Kým niektoré sny sú veľkolepé a na ich splnenie treba veľa, iné sú veľmi skromné. Sofinka, ktorá sa narodila s Treacher collins syndrómom, túžila po stretnutí so svojou obľúbenou speváčkou a herečkou Nelou Pociskovou. Keď sa to vďaka Siedmemu nebu podarilo zrealizovať, bola nadšená. Fakt, že bola pre niekoho splneným snom, predstaviteľku Rebeky zo seriálu Nemocnica dojal takmer k slzám. „Je to absolútne fantastický pocit. Ja si to vlastne asi ani neuvedomujem. Asi to nevnímam...okolo toho idem zrazu a potom sa nad tým sem-tam zamyslím a zistím, že fakt niekomu robí radosť byť v mojej prítomnosti. To je na tej práci asi najúžasnejšie, že len moja prítomnosť alebo akýkoľvek dotyk s mojou osobou urobí niekomu radosť. To je skvelé. Neviem to ani opísať,“ povedala Nela pre joj.sk.

V7N - Sofinka, mama a Nela Zdroj: TV JOJ

​Pocisková intenzívne vníma každú spätnú väzbu, ktorú dostáva od televíznych divákov, návštevníkov v divadle či od fanúšikov na koncertoch.Ja si myslím, že tá kultúra je veľmi potrebná. Emocionálna inteligencia je dôležitá. Bohužiaľ, mám pocit, že v našej krajine sa to dostalo na spodné priečky, ale všade v rozvinutých krajinách a ďaleko vo svete to funguje úplne inak. Myslím, že bez kultúry sa nedá byť, bez toho sa nedá žiť. Ľudia sa báli, aj z môjho okolia a kolegovci, keď bola tá korona, že ľudia sa nevrátia do divadla. Ale vrátili sa všetci. Lebo to sa nedá nahradiť. Rozvíja to empatiu človeka. Som šťastná, že sa to vrátilo späť,“ zhodnotila.

Sledujte obľúbené V siedmom nebi opäť v nedeľu o 20:35 na JOJke!