Šokujúci príbeh dvoch sokýň v láske: Katku aj Denisu podvádzal a oklamal ten istý muž!

Najneuveriteľnejšie príbehy naozaj píše samotný život. Katarína aj Denisa žili v takmer navlas rovnakých vzťahoch. Mali muža, ktorý ich údajne ľúbil, plánoval si s nimi budúcnosť a čakal s nimi dieťa. Háčik je však v tom, že obe žili s tým istým mužom...

Príbeh, ktorý sa stal na Považí, je ako vystrihnutý z filmu. Denisa sa v práci zoznámila s fešákom Romanom. On pracoval ako SBSkár, ona robila na infopulte. Slovo dalo slovo a dobré kolegiálne vzťahy prerástli v lásku. Dali sa dokopy a boli spolu dlhé roky. Denisa síce vedela, že žije v spoločnej domácnosti s nejakou Katarínou, ale vravel jej, že sú spolu len kvôli synovi. „Tvrdil mi, že ma ľúbi, že ma miluje. Povedal, že budeme spolu žiť. Že si založíme rodinu,“ povedala mladá žena s plačom držiac na rukách dcéru Romanku, ktorú s partnerom počali.

V7N - Denisa Zdroj: TV JOJ

​Pravda však bola taká, že spomínaná Katarína bola jeho oficiálnou partnerkou, s ktorou žil. Tú od ich zoznámenia taktiež presviedčal o tom, že je v jeho živote jediná. Keďže bola doňho zamilovaná, nevšímala si varovné signály. „Ja som bola v siedmom nebi, ale mne už začali od priateľov chodiť také rôzne indície, aby som si dávala pozor. Ale, samozrejme, keď je človek zaláskovaný, tak vidí len jedným smerom,“ zhodnotila spätne Katka. Postupom času sa dozvedela nielen o Denise, ale aj o ďalších paralelných vzťahoch, ktoré si začal na celom Považí. Vo všetkých prípadoch sa veci diali podľa rovnakého scenára.Povedal mi, že má len mňa. Ale už počas tehotenstva ma chcel prvý raz opustiť. Chcel sa vrátiť naspäť do Čiech, kde bola jeho pôvodná partnerka. Tých jeho partneriek som zatiaľ narátala 5 za spolužitia so mnou,“ pousmiala sa oklamaná žena.

Tento muž však viacerým ženám nielenže zlomil srdce, ale ich aj dostal do existenčných problémov.
Každú jednu z nás dostal do finančných problémov. Od každej jednej bral peniaze. Od tej zobral, tej dal. Takto to šlo zrejme. Nechal sa vydržiavať,“ myslí si Katka, ktorá sa jedného dňa vybrala za Denisou, aby ju na základe vlastných skúseností pred ním vystríhala. „Prišla ma varovať, že ma s ním nič dobré nečaká. Ale nič mi nevyčítala. Ona prišla v dobrom,“ vysvetlila Denisa. Podvodník jej nasľuboval, že sa spoločne presťahujú do domčeka, kde budú šťastne žiť. Aby sa tak mohlo udiať čo najskôr, postupne z jej bytu povynášal takmer všetok nábytok. Ukázalo sa však, že šlo opäť o klamstvo.

V7N - Vilo Zdroj: TV JOJ

Keď Katka zistila, že jej „sokyňa“ žije v skromných podmienkach, do ktorých sa dostala vďaka tomuto mužovi, rozhodla sa napísať do Siedmeho neba.Je to bizarné, ale veľkorysé. Lebo si hovorím, že tá miera odpustenia, ktoré tá Katarína urobila smerom k Denise, stojí za to, aby sme to urobili. Ja som zvažoval, či je to príbeh, ktorý sa témou hodí do predvianočného obdobia. Ale povedal som si, že pred Vianocami sa snažíme byť všetci dobrí. A v čom spočíva dobro? V odpustení a vo veľkorysosti. Kto dá väčší príklad veľkorysosti a odpustenia, ako práve Katarína vo vzťahu k tej Denise, ktorú by mohla celoživotne nenávidieť,“ povedal Vilo Rozboril.

V7N - sokyne v laske Zdroj: TV JOJ

Sledujte obľúbené V siedmom nebi už dnes o 20:35 na JOJke!