Katka zo Siedmeho neba prehovorila: Kde našla silu, aby odpustila mužovej milenke?

V nedeľňajšej časti Siedmeho neba sme spoznali dve ženy, Katku a Denisu, ktoré podvádzal a oklamal ten istý chlap. Obom nasľuboval hory-doly a nechal ich so zlomenými srdciami a v existenčných problémoch. Ako je možné, že sa Katka dokázala mužovej milenke pozrieť do očí, odpustiť jej a navyše jej vysnívať pomoc v Siedmom nebi? Vysvetlila nám to v rozhovore!

Príbeh, ktorý sa stal na Považí, je ako vystrihnutý z filmu. Podvodník Roman si vo viacerých mestách pozakladal niekoľko „hniezd“ s viacerými ženami. Každej pritom sľuboval, že budú spolu žiť a budú šťastní. Všetky ale oklamal, obral o peniaze či o materiálne veci a zlomil im srdcia. Tento muž pravdepodobne nie je jediným podvodníkom na Slovensku a tak je na mieste otázka, čo robiť, ak máte podozrenie, že žijete vo vzťahu s takouto osobou. „Takéto ženy musia byť v prvom rade silné. Musia samé chcieť, hľadieť na seba a keď je tam už dieťa, tak hľadieť na potreby dieťaťa. Niekedy to trvá veľmi dlho, mne to trvalo 9 rokov, a prišiel ten moment, keď som povedala, že stačí. Niektoré ženy to nedokážu...ja im prajem, aby mali vnútornú silu,“ povedala Katka.

V7N - Katka a Denisa Zdroj: TV JOJ

​Ak by sa niekto pýtal, ako je možné, že to celé nechali zájsť až tak ďaleko a nič si za celý čas nevšimli, Katka má odpoveď aj na túto otázku. „My sme to vedeli. Ale ten pocit, či už materinský alebo pocit, že chcete k niekomu patriť, chcete byť ľúbená, chcete mať rodinu...jednoducho zatvárate pred tým oči a nechcete to vidieť. Lebo stále dúfate. Naivne dúfate. Veríte, že sa to raz spraví. Keď je človek manipulátor, ako je tento človek, a dokáže vás spracovať...všetky nás spracoval. Narovnako. Viete si predstaviť, čo je to za človeka,“ povzdychla si. „Keď toho človeka ľúbite, tak si myslíte, že je celý váš svet. Všetci idú mimo a realita je iná,“ doplnila ju Denisa.

​Na tomto príbehu je však najkrajšie to odpustenie. Fakt, že Katka sa dokázala nad všetko povzniesť. Keď skrátka videla, že Denise rovnako ublížil ten istý chlap, empatia bola silnejšia ako ego. „Viem, čo Deni prežívala, aj čo prežíva. Je to hrozné a bolí to. Neskutočne to bolí. Chvalabohu má rodinu pri sebe. Ja jej to doprajem. Vieme, čo za tým bolo, ako to bolo…Hejterom odkazujem, že ich pozdravujem. Nech si skúsia obuť naše topánky a potom môžu posudzovať. Keď aj máte dôkazy, ľudia veria tomu, čomu chcú. Ja chcem, aby si z toho ženy vzali to najlepšie a aby boli silné. A kto bude hejtovať a nebude s tým súhlasiť, to je jeho problém a nech je šťastný,“ dodala Katka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)