Vodoinštalatér Filípek na „fuške“ u Rozborilovcov: Aha, akú kúzelnú odmenu za to dostal!

Najprv práca, potom pláca! Vodoinštalatér Filípek je divákom Siedmeho neba už veľmi dobre známy. Po minulej úspešne odvedenej práci u Kollárovcov sa tentokrát so svojou brašňou vyberie priamo k Rozborilovcom. A odmena, ktorú za to dostane, bude doslova rozprávková!

Filípek zo Sobotišťa na Záhorí sa narodil s diagnózou achondroplázia, ktorej sa ľudovo hovorí trpasličí vzrast. Pri tejto vrodenej chorobe ide o to, že človek s pribúdajúcim vekom nerastie, ale ostáva pri výške malého dieťaťa. S tým sú spojené aj mnohé iné diagnózy a tak s ním musia rodičia navštevovať až 13 rôznych ambulancií. Neurológia, ortopédia, endokrinológia, vývojová psychomotorika, rehabilitácie, ušné či kardiológia. Jeho hlava však funguje ako dokonalý, absolútne nadupaný počítač. Filípek je nadpriemerne inteligentný a hoci ešte nevie čítať, vie naspamäť takmer všetky vlajky sveta a bez problémov sa orientuje aj na mape. Navyše, jeho najväčším hobby sú vodoinštalatérske práce.

​Jeho zručnosti už Siedme nebo preverilo minule pri Kollárovcoch a tentokrát sa zas vyberie na „fušku“ k Rozborilovcom. Za svoje služby dostane naozaj kúzelnú odmenu! „Keď sme boli v štúdiu, tak vznikla medzi nami dohoda. Ja som mu povedal: Filípek, počúvaj, ja mám problém, že nám doma z vodovodu cítiť nejaký smrad už dva roky. Moja žena ma stále cepuje a naháňa, aby som s tým niečo robil. Neprišiel by si nám to opraviť? Takže, diváci uvidia Filípka vo vodoinštalatérskej akcii u nás doma. Následne ja som mu musel dať nejakú výplatu. No, a Filípek pocestuje so svojou rodinou za Santa Clausom do Laponska. Musím povedať, že to bude čarokrásny vianočný rozprávkový príbeh o kúzle Vianoc,“ povedal pre joj.sk Vilo Rozboril.

V7N - Filipek u Santa Clausa Zdroj: TV JOJ

Sledujte obľúbené V siedmom nebi už v nedeľu o 20:35 na JOJke!