Diváci Siedmeho neba sa spojili: Aha, akú úžasnú sumu darovali samoživiteľovi Marekovi!

Ľudské dobro ešte nezmizlo! Pred takmer dvomi týždňami sme v Siedmom nebi spoznali Mareka, ktorý sa sám stará o svoje dve deti - o rozkošnú Miušku a staršieho synčeka Alexka, ktorý je veľmi ťažko chorý. Moderátor Vilo Rozboril v relácii ľudí vyzval, aby mu finančne pomohli, ak to tak cítia. A stala sa úžasná vec!

Mareka nemožno nazvať inak, než ako otec roka. Sám sa stará o svoje dve deti, pričom starší Alexko je veľmi vážne chorý a vyžaduje si neustálu opateru - vo dne i v noci. Keďže sa narodil ako predčasniatko, v šiestom mesiaci, má veľmi vážne problémy. Dvadsaťštyri hodín je napojený na umelú pľúcnu ventiláciu, potrebuje odsávačku hlienov, papá cez hadičku a poruke musí byť aj oxymeter, ktorý mu meria saturáciu kyslíka.

V7N - Marek Zdroj: TV JOJ

​Pre Alexkove zdravotné problémy prakticky nemôžu ani vyjsť z bytu. Marekovi sa to všetko darí zvládať aj vďaka významnej pomoci od svojej milovanej mamy, ktorá je pre neho doslova anjelom. Aj vďaka tomu nestráca optimizmus. Pravdou ale je, že keďže nemôže pracovať, má finančné problémy. Vilo Rozboril preto v relácii povedal, že kto to to tak cíti a situácia mu to umožňuje, môže Marekovi finančne prispieť na účet. A len týždeň po uverejnení výzvy prišla krásna správa! "Stala sa veľká vec. Moju výzvu ste vypočuli, osud Mareka vás chytil za srdce a do tejto chvíle ste Marekovi poslali neuveriteľných 80 000 eur! Marek vám moc moc ďakuje, ja vám ďakujem za neho. Ste skvelí," napísal na svojom profile na Facebooku Vilo. K tomu sa dá povedať len jediné - ľudské dobro ešte nezmizlo!


Sledujte obľúbené V siedmom nebi každú sobotu o 20:40 na JOJke!