Laura prekonala samu seba: Pred časom ledva stála na nohách, teraz tancuje ako víla!

Život školáčky Laury pred dvomi rokmi doslova visel na vlásku. Mala však obrovskú chuť žiť a tak sa jej podarilo dostať z najhoršieho. Postupne sa začala vracať do života, no bolo to veľmi ťažké, pretože sa všetko musela učiť odznova. Jej snaha vyvrcholila v Siedmom nebi, keď na záver relácie predviedla nádherný tanec. A ako sama hovorí, je to pre ňu splnený sen.

Laurin život sa pred dvomi rokmi od základov zmenil zo sekundy na sekundu. Dievčaťu pri umývaní vlasov praskla cievka v mozgu. Ten jej celý zakrvácal a lekári ju museli okamžite operovať. Prognózy boli veľmi zlé a nezlepšoval ich ani fakt, že sa štyri dni po operácii nevedela prebrať. Rodičov už pripravovali na najhoršie. Mladé dievča však malo obrovskú chuť žiť a svoj život si naspäť vybojovalo. Následne sa musela učiť všetko odznova - chodiť, hovoriť, fungovať. "Bola to drina a stále to aj je drina. Ale bojujem, makám a snáď o pár mesiacov a rokov to bude všetko tak ako predtým. Najviac mi pomohla rodina a Aďo. Stáli pri mne a podporovali ma. Bojovali aj za mňa v niektorých momentoch," povedala Laura v rozhovore.

V7N - Laura tanec Zdroj: TV JOJ

V7N - Laura tanec Zdroj: TV JOJ

​Jej snaha vyvrcholila v Siedmom nebi, keď si v závere relácie zatancovala s tanečníkom Petrom Modrovským a so snúbencom Aďom. "Keby mi niekto pred pár mesiacmi povedal, že budem V siedmom nebi tancovať s Modrovským a s Aďom, neverila by som. Ešte doteraz to neviem spracovať. Je to pre mňa splnený sen. Prekonala som sama seba a dokázala si, že na to mám," doplnila s úsmevom.