Pravdivý príbeh, ktorému neuveríte: Sajfa učil rozprávať koňa!

V šou Vtedy na západe zrealizujeme aj nereálne požiadavky divákov.

Tak, a máme za sebou aj druhú časť našej zábavnej šou Vtedy na západe. Tá bola obohatená o zaujímavých hostí ako Zuzana Vačková, Matej Landl, Juraj Tabaček, či Mária Čírová, ktorá si stihla zaspievať aj dve pesničky. Mohli ste vidieť aj našich stálych účinkujúcich Michala Hudáka, Jakuba Prachařa i skvelého moderátora a hudobníka Ondra Kandráča.  Opäť zazneli humorné a miestami aj strašidelné príbehy, ktoré boli aj neboli pravdivé. Veríme, že aj vy pri obrazovkách ste tipovali správne.

Netradičnú situáciu sme zažili hneď na začiatku relácie. Vo westernových kostýmoch sa nám predviedli Matej „Sajfa“ Cifra a naši dvaja už spomínaní účinkujúci. Po úvodných slovách nakoniec  Sajfa prečítal oficiálne vyhlásenie: „V tomto novom formáte sme schopní urobiť naozaj čokoľvek si budete želať. Všetky vaše príbehy, vymyslené alebo skutočné a budeme ich prezentovať s absolútnym presvedčením a to niekedy aj doslova.“ Na čo sa hneď chytil Michal Hudák, ktorému neunikol výborný nápad jedného pozorného diváka: „Ten navrhuje, že Sajfa ako motýlkar by mal radšej naučiť hovoriť koňa ako moderovať.“ A v tom vošiel do štúdia kôň, s ktorým neskôr Sajfa „komunikoval“. Pozrite si celú epizódu v archíve!

Už teraz sme zvedaví, čo sa ešte udeje v ďalších častiach tejto zábavnej šou. Sledujte reláciu Vtedy na západe už túto sobotu o 20:35 na JOJke!