Novinka Vytoč môjho agenta bude plná hviezd: Slovenská a česká herecká špička pokope!

Už 20. marca na JOJke odštartuje česko-slovenská adaptácia medzinárodnými cenami ovenčeného populárneho seriálu Call my agent. Novinka s názvom Vytoč môjho agenta nám ukáže svet slávy, intríg, nikdy nekončiacej práce a humoru s tímom hereckých agentov a ich náročných klientov. Obrovským lákadlom rozhodne bude fantastické herecké obsadenie, ktoré sa skladá z českej a slovenskej hereckej špičky!

Hereckou špičkou obsadený osemdielny seriál Vytoč môjho agenta bol nakrútený v réžii Michala Blaška a Jakuba Machalu. Kreatívnu dramaturgiu má v rukách režisérka Alice Nellis a projekt produkuje spoločnosť NOW Productions, s.r.o. producenta Gordona Lovitta. Práve producent prezradil, podľa čoho vyberali herecké obsadenie pre nový seriál. A pri jednom mene mali absolútne jasno od úplného začiatku! Zuzanu Kronerovú sme chceli úplne od začiatku. Ešte skôr než sme prišli na stretnutie do televízie. Keď som začal pracovať s prvým režisérom Michalom Blaškom, povedal mi, že Tomáš Maštalír bude ten pravý na hlavnú postavu,“ vysvetlil Gordon Levitt.

VMA - agenti Zdroj: TV JOJ

​V hlavných úlohách sa ako agenti hercov predstavia okrem Zuzany Kronerovej a Tomáša Maštalíra aj Martha Issová a Kryštof Hádek. Samých seba, teda hercov v agentúre, stvárnia Klára Issová, Iva Janžurová, Sabina Remundová, Zlata Adamovská, Taťjana Medvecká, Táňa Pauhofová, Jiří Langmajer, Gabriela Marcinková, Stanislav Majer, Juraj Loj, Bolek Polívka, Michal Dlouhý a Ondřej Sokol. „Pri hercoch, ktorí hrajú sami seba, sme vyberali tých, ktorých sme chceli. Tých, ktorí sú najlepšími hercami v Čechách a na Slovensku. Mali sme šťastie a máme tam hercov ako Táňa Pauhofová, Gabika Marcinková, Juraj Loj. Mali odvahu to zahrať a je veľmi zábavné to sledovať,“ myslí si producent. Popri hereckých esách sa predstavia aj nové tváre, medzi ktoré patrí aj Viktória Jurištová. „Jedna z najzaujímavejších postáv je Kamila. Potrebovali sme na to niekoho, kto je absolútne neznámy. A od začiatku sme chceli, aby to bola Slovenka. Obsadili sme do toho Viky Jurištovú a sme nadšení, ako to zahrala,“ dodal Levitt.


O čo je novinka Vytoč môjho agenta?
Seriál Vytoč môjho agenta rozpráva komediálne príbehy z kastingovej agentúry. V nej je každý deň plný práce a ľudských nástrah: snaha uspokojiť náročné potreby hereckých hviezd, neustály boj s konkurenciou, komplikované osobné vzťahy, ktoré sa často prelínajú s pracovnými záležitosťami. To všetko musí agentúrny tím zvládnuť a obstáť každý deň v boji, ktorý prináša mnoho absurdných a komických situácií, ako aj dojímavé momenty a skutočné ľudské drámy. Jedinečnosť celého projektu dopĺňa veľmi zábavný model, v ktorom hrajú sami seba herecké hviezdy reprezentované agentúrou. Agenti spolu fungujú ako zábavne rozháraná a citovo veľmi prepojená rodina, ktorá sa napriek všetkým prekážkam dokáže v prípade ohrozenia vždy zomknúť.

Sledujte novinku Vytoč môjho agenta už od 20. marca na JOJke!