Silná káva aj pre skúsenú agentku: Andrei prasknú nervy a herečke pre maniere vynadá!

Agentka Andrea má vo svojej brandži naozaj bohaté skúsenosti a len tak ju niečo nevyvedie z rovnováhy. No herecké maniere, ktoré môžu významne ovplyvniť dobré meno i finančnú situáciu agentúry, budú pre ňu prisilná káva!

V druhej časti seriálovej novinky Vytoč môjho agenta uvidíme v hlavných úlohách herečky Taťjanu Medveckú a Zlatu Adamovskú. V projekte sa predstavia ako veľké rivalky, ktoré sa „znepriatelili“ pre dávny svár v láske. Hoci v seriáli hrajú pod svojím menom, v skutočnosti je to medzi nimi úplne inak. "So Zlatou sme sa nikdy nedelili o milenca, pretože ja som nikdy ani žiadneho nemala. Aj keď tu sme za konkurentky, je to pre nás príjemné už tým, že si nesiahame do nejakých starých rán ani bolestí, pretože sme si nikdy nič zlého neurobili,“ vysvetlila Medvecká. Rozdiel medzi seriálom a realitou prezradila aj Adamovská. „Rozdiel medzi mnou a televíznou Zlatou Adamovskou je vlastne minimálny, ale najväčší je v tom, že ja sa o svoje úlohy nestresujem, ja o ne nezápasím. Buď ma niekto do svojho projektu chce, alebo nechce. Ale nikdy by som nevyvádzala psie kusy len preto, aby som získala rolu,“ doplnila s úsmevom.

Vytoc mojho agenta - Medvecka a Adamovska Zdroj: TV JOJ

​O čom bude druhá epizóda?
Taťjana Medvecká prijala hlavnú rolu vo filme českého režiséra Petra Zelenku. Po slovnej potýčke s agentkou Andreou svoju účasť zruší, čím dostane agentúru do komplikovanej situácie. Jiří sa snaží situáciu zachrániť a pre film nadchne inú českú divu, Zlatu Adamovskú. Tým sa však rozbehne ohnivá rivalita medzi oboma herečkami. Taťjana Medvecká využije svoju charizmu a eleganciu, aby rolu znovu získala, no Zlata Adamovská tiež nechce prísť o svoju šancu vo filme. Ako to dopadne?

Sledujte seriálovú novinku Vytoč môjho agenta každú stredu o 20:40 na JOJke!