Marek je out - Vyvolení

Marek to vzdal! Na Mirku čaká v dome poriadne PEKLO!

Mirke je po Marekovom odstúpení jasné, že jej to Vyvolení nechajú doslova vyžrať.

Po druhýkrát sa jej už nezbavili! Pre mnohých nesympatická súťažiaca Mirka Janovčíková sa tento raz v Súboji zachránila. Vo vyraďovaní sa ocitla po tom, čo si ju do duelu zobrala Martina, s ktorou mala za posledný týždeň niekoľko konfliktov. Hlasovanie Vyvolených v súboji bolo dramatické a to až tak, že došli k zhode! Najmä Marek si ju za ostatné dni vcelku obľúbil a zistil, že nie je až taká zlá, ako si myslel. Ivanovo rozhodnutie nebolo jednoznačné, no keďže dom potrebuje pre jej tri deti, uprednostnil ju pred Maťou. Tú zas v hlasovaní podporili Igor s Marcelom.

Hlasovanie tak dospelo do patovej situácie a Vyvolení sa nakoniec museli zhodnúť na jedinom mene. Ivan sa prispôsobil rozhodnutiu Marcela a Igora, nakoniec povolil aj Marek. Vyvolení sa zhodli, že dom opúšťa Mirka. Po jej posledných slovách v reality šou sa však prekvapivo ozval Marek. Ten sa rozhodol svoj život darovať matke troch detí a jej snu vyhrať pre svoju rodinu domov. "Mirka, prijmi môj život. Viem, aké to máš ťažké, urob to kvôli deťom, pre mňa si to zaslúžiš, musíš... Prosím ťa, urob to aj kvôli mne," zneli Marekove slová k Mirke.

Marek ešte pred súbojom daj najavo, že v dome už nemá chuť zotrvať, no po tom, čo si ho Martina odmietla vziať do súboja, zobral situáciu do vlastných rúk. Mirka ostala najprv zaskočená, Marekove slová ju dohnali k slzám. V emotívnej reči dala jasne najavo, že si je vedomá, aké to bude mať teraz medzi ostatnými ťažké. "Bude ťažké tu byť s tými ľuďmi, ale prežila som horšie veci, budem bojovať. Veľmi ti ďakujem," odkázala Marekovi. Pred kamerou neskrývala obavy z nadchádzajúcich dní. "Nečakala som, že on odstúpi a mňa tu nechá. Bude to peklo," povedala presvedčene.

Marek prišiel do Vyvolených ako veľká voda, no v šou si uvedomil, čo je v živote dôležité. "Toto je pre mňa výhra, zodpovednosť, vstúpenie si do svedomia nebyť taký roztopašný. Dúfam, že mi to aj zostane," povedal na záver s nádejou. Aj keď vám mnohým nebol Marek spočiatku sympatický, dnes je už možno všetko inak. Využite aj vy možnosť opýtať sa ho na čokoľvek, naši Vyvolení musia vďaka vám čeliť aj nepríjemným otázkam. Marek vám odpovie už v pondelok, otázku pošlite formou formulára "Pýtajte sa".