Sam bailey

Väzenská dozorkyňa z X Factoru dojala celú Britániu!

Sam Bailey všetkých totálne zvalcovala, sama bola z výhry šokovaná.

Bacharka Sam Baileys to dotiahla z väzenia až do veľkolepého finále britského X Factoru. Pesničkou Skyscraper od Demi Lovato priviedla Britov k slzám. Skvelé spevácke vystúpenie, ktoré predviedla v nádhernej čiernej róbe, jej zabezpečilo nielen víťazstvo v speváckej  šou, ale aj nahrávaciu zmluvu v hodnote milión libier (takmer 1,2 milióna eur). Čerešničkou na torte je, že Sam bude predskokankou  samotnej divy Beyoncé na jej budúcoročnom svetovom turné.

Talentovaná Britka doteraz spievala len väzňom odsúdeným na doživotie, no jej premiére na kastingu desiatej série X Factoru ju pozná celá Británia. Sam Baileys čakala na túto príležitosť celých 20 rokov, no čakanie sa jej vyplatilo. Ako 34-ročná dokázala celému svetu, že keď sa jedná o talent, je úplne bezpredmetné, koľko máte rokov. Nadaná Britka sa môže pýšiť titulom víťazky britského X Factoru a brány do sveta šoubiznisu sú jej odteraz otvorené dokorán.

Pritom radca jej mentorky, Robbie Williams mal o jej šanci preraziť veľké pochybnosti. „Neviem, či má miesto v šoubiznise,“ zhodnotil ešte počas porotcovských domov. Speváčka však dostala svojimi vystúpeniami celú krajinu a niekoľko týždňov dominovala hlasovaciemu rebríčku. Vo finále bez problémov získala titul absolútnej víťazky, no aj napriek tomu bola z víťazstva v šoku. 

Pozrite si aj vy jej fantastické vystúpenie: