Podľa Magálovej prinesie Za sklom obraz nepríjemnej reality: Táto kriminálka je veľmi súčasná, žiaľ

Aká je šéfka Zora?

V seriáli Za sklom sa budete stretávať nielen s dvojicou vyšetrovateľov v podaní hercov Jána Koleníka a Tomáša Maštalíra, ale aj s ich prísnou a neohroziteľnou šéfkou, ktorú stvárňuje skvelá herečka Kamila Magálová. Jej postava Zora sa stala šéfkou tímu len pred pár rokmi, keď v rámci novovytvorenej protizločineckej jednotky vznikali politické tlaky a rôzne záujmové skupiny navzájom vyšachovali svojich kandidátov. Zora nebola ničí nominant, mala skvelé výsledky a žiadne korupčné kauzy alebo kompromitujúcu minulosť. „Zora je šéfka trom detektívom, trom chlapom. Nemá to jednoduché, ale je medzi nimi veľká súhra, spolupracujú, sú jedna krvná skupina a idú za rovnakým cieľom,“ prezradila nám pani Kamila.

Nakrúcanie prebiehalo takmer tri mesiace a jedna epizóda sa nakrúcala minimálne štyri dni. Herci a štáb to nemali jednoduché, no spolu to zvládli na výbornú. „Atmosféra bola veľmi príjemná, štáb je veľmi príjemný, len je to namáhavé a ťažké. Je veľa textov, učíme sa zo dňa na deň, čo je občas namáhavé, ale dúfam, že sme to zvládli,“ hovorí pani Magálová. V seriáli je veľa akčných scén a jej postavu Zoru síce často naháňať zločincov neuvidíte, ale aj ona si užila svoju akciu. „Mňa sa týkala jedna akcia, kde vybuchol karavan. Šlo to na jednu ostrú, takže sa to muselo podariť. Nemohli sme to trénovať, bola len jedna možnosť a myslím, že vyšla veľmi dobre,“ priznával. A prečo by si mali podľa nej pozrieť diváci seriál Za sklom? „Táto kriminálka je veľmi súčasná, žiaľ,“ dodáva na záver rozhovoru.

My dodávame, že kriminálku Za sklom si rozhodne nesmiete nechať ujsť, štartujeme už budúcu stredu 28. septembra o 20:35 na JOJke!

František Kozmon

František Kozmon

Viac článkov od autora