za sklom - lena

Zavraždil niekto Lenu? Priznala sa Norovi, že na neho donášala, dnes záhadne zmizne

Maxo a Noro si musia povedať pravdu.

Bongy skončil mŕtvy na masážnom stole – Slančík, ktorý mu tvrdil, že je pre neho ako syn, na ktorého sa nedokáže dlho hnevať, sa ho napokon definitívne zbavil. Hoci Bongy zomrel Tajsonovými rukami, hlavným podozrivým z jeho vraždy sa stáva vyšetrovateľ Noro, ktorého na mieste činu prichytia a zadržia kukláči. Maxo ani Zora v tej chvíli netušia, čo sa deje. Vyšetrovanie Bongyho vraždy vedie priamo inšpekcia ministerstva vnútra a dôkazy si necháva pre seba. Situáciu ešte viac skomplikuje zmiznutie Leny.

Lena už nevládala dlhšie tajiť, že donášala Bongymu informácie od Nora a Maxa, priznala sa Norovi. Záhadne sa stratí a nikto nevie, čo sa s ňou stalo. Niekto ju uniesol? Alebo dokonca skončila mŕtva? Pri obhliadke jej bytu nájdu stopy násilia a streľby. To, ako táto situácia dopadla naozaj, je momentálne záhadou. Maxo si však uvedomuje, že pred Zorou nemôže dlhšie tajiť svoj pomer s Lenou. Balistická expertíza ale prináša nečakané odhalenie...

Kto strieľal na Leninom byte? Čo sa stalo s Lenou? Noro a Maxo si dnes budú musieť povedať pravdu. Sledujte Za sklom dnes o 20:35 na JOJke!

František Kozmon

František Kozmon

Viac článkov od autora